Denisa Nesvačilová o svém módním stylu: Čím jsem starší, více miluji crop topy. Ale v cargo kalhotách mě neuvidíte

Denisa Nesvačilová o svém módním stylu: Čím jsem starší, více miluji crop topy. Ale v cargo kalhotách mě neuvidíte
Zdroj: Herminapress
Denisa Nesvačilová vyvezla do Karlových Varů modely mladého návrháře Dominika Navrátila.Na filmový festival ji doprovází kamarád Josef Mádle.Denisa Nesvačilová v dopoledních koktejlkách.Kamarád Josef Mádle zase zvolil neformální světlý oblek.+ 5 fotek+ 6 fotek

Herečka Denisa Nesvačilová (31) se uvolnila z dětského tábora a přímo z nádraží vyrazila na filmový festival v Karlových Varech. Čas zde tráví s kamarádem, moderátorem Josefem Mádlem (30). V rozhovoru pro Lifee.cz promluvila o šatech, které na festival přivezla, ale také o speciální péči, kterou coby přírodní zrzka věnuje svým kudrnatým vlasům a citlivé pokožce. Proč si oblíbila trendy crop topy, ale na chuť zatím nepřišla cargo kalhotám?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 05. 07. 2023 14:00

Herečka Denisa Nesvačilová (31) si užívá radostného, i když trochu hektického léta. "Ukázal jsem jí léto pod stanem a ona mi zase Karlovy Vary," nechal se pro Lifee.cz slyšet její kamarád, moderátor Josef Mádle (30). Zastihli jsme je ve vyhlášeném salonu Grandhotelu Pupp, Franck Provost, kde se připravovali na procházku po karlovarské kolonádě.

"Jednu dobu jsem kvitovala, když se začaly nosit takové ty arabské hábity. Říkala jsem si, že bych si k tomu klidně vzala i tu hučku. A úplně nejvíc by se mi líbily ty jejich zahalené bikiny, burkiny," smála se Denisa, které letos do Karlových Varů připravoval garderobu mladý návrhář Dominik Navrátil. Kudrnatá a zrzavá Denisa se také na kolonádě chrání před dopady slunečních paprsků. "Mám velký problém, protože mám extrémně citlivou a suchou pokožku. Neustále řeším pihy a pigmentové skvrny," postěžovala si Lifee.cz.

Do Varů rovnou ze stanu

Deniso, jak jsi se balila do Varů?

Balila jsem se brutálně hekticky, protože jsem odpoledne přijela z dětského tábora, šla jsem na dabing a naházela tisíc věcí do kufru. Prakticky jsem ze stanu přijela sem. Řekla bych, že to byla léčba šokem. Ale mám velkou výhodu, protože mám garderobu letos kompletně od návrháře Dominika Navrátila. Je to velmi šikovný, mladý a nadějný designér. Já jsem mu to hodně zavařila, protože jsem ho požádala o pomoc a potom jsem se mu neozývala - byl konec sezony v divadle, natáčení, proto jsme se sešli až ve čtvrtek večer. Řekla jsem mu, že v pondělí jedu.

To musel být rád, že?

Byl rád a představil mi spoustu návrhů, tak jak to vidí on. Musím říct, že se dost trefil. Evidentně ta spolupráce má smysl, když hned věděl, aniž bych řekla, co se mi líbí. Proto to navrhnul. Za tři noci ušil několikery šaty.

Denisa Nesvačilová o ideálních šatech

Jaké tedy jsou? A máš obecně ohledně výběru šatů nějaké výhrady?

Moc požadavků nemám a on mi šaty představil na první dobrou tak, že se mi líbily. Některé z nich jsou více na koktejl, jiné mohou být velká večerní a další jsou zase dost třpytivé. Na třpytky nejsem tolik zvyklá, ale řekla jsem si, že kde jinde, než tady. Dominik to udělal tak citlivě, že se v šatech cítím dobře. Mám ráda, když jsou šaty více zahalené, rozhodně ne prvoplánově odhalené.

Deniso, nedávno jsi byla na titulní straně Playboye.

Ale to nic neznamená. Mám ráda, když jsou šaty rafinované, když jsou ženské a jednoduché. Zároveň se nebráním tomu, aby tam byl nějaký mužský prvek. Zrovna včera jsem měla dlouhé šaty s velkým rozparkem, které měly aplikaci kravaty, k tomu holá záda, jinak všechno zahalené. Opravdu - rafinované. Máme tam toho rafinovaného hodně.

Máš nějakou konkrétní partii, kterou v šatech skrýváš?

Já se nerada ukazuji nahá kompletně. Dokonce jsem jednu dobu kvitovala, když se začaly nosit takové ty arabské hábity. Říkala jsem si, že bych si k tomu klidně vzala i tu hučku. A úplně nejvíc by se mi líbily ty jejich zahalené bikiny, burkiny. Ale ne - asi není nic, co bych skrývala. Jedny z těch šatů jsou dokonce playboyovské, protože já nemám ráda mini v kombinaci s velkými výstřihy. Jsou odvážné, zlaté, ale jsou moc krásné.

Crop top ano, kapsáče ne

Pojďme na aktuální módní trendy. Co třeba crop topy nebo odhalená bříška?

Crop topům jsem se dlouho vyhýbala, ale čím jsem starší, tím víc crop topů mám. Holé břicho mi žádný problém nedělá. Ale třeba proto, že si k tomu beru kalhoty s vysokým pasem a nemám pocit, že by mi něco lezlo. Je to hezké a holčičí. S čím mám trochu problém, to jsou takové ty nastříhané nebo šňůrkované topy. Málo látky a všude šňůrky, vlastně jsi hodně nahá.

Co třeba cargo kalhoty, kapsáče?

Myslíš ty rybářské? Na to jsem ještě nepřišla. Ale ráda nosím třeba mom's jeans nebo cigaretové džíny.

Denisa Nesvačilová o citlivé pleti

Jsi zrzka. Napadá mě, jak na kolonádě v létě snášíš sluníčko.

Mám velký problém, protože mám extrémně citlivou a suchou pokožku. Neustále řeším pihy a pigmentové skvrny. Všechno, co žena nechce, člověk mého typu má. Třeba dnes mě v salonu Franck Provost ošetřovali špachtličkou Reclar a to je velká pecka. A málem jsem u toho usnula.

Cítíš se omlazená?

To ne. Cítím se svěžejší a hezky vypnutá. Uvidíme, co to udělá do večera.

Denisa Nesvačilová o kudrnatých vlasech

Jsi kudrnatá zrzka. Barvíš se?

Barvím se, ale snažím se zachovat co nejpřirozenější odstín.

Máš nějakou metodu na kudrnaté vlasy?

Mám suché kudrnaté vlasy, takže je neustále hydratuji oleji.

Fénuješ se?

Teď v létě ne, ale v zimě musím. V létě mi vlasy klidně schnou tři hodiny, protože jich mám hrozně moc. Fénovat se musím, ale dělám to přes difuzér, abych ty vlny nerozfoukala. To nemůžeš jinak, protože pokud ty vlny rozfoukáš, tak vlasy zkrepatí. Takže radím - difuzér, oleje nebo hydratační mléka. K tomu sprej na definici kudrlin. A když někam jdu a nechci vypadat jako pes, tak třeba musím použít speciální sprej, který kudrnaté vlasy více podpoří.

Používáš curly girl metodu?

Vůbec ne. Používám kadeřnický šampon na hydrataci, jednou až dvakrát týdně hydratační masku. Podle toho, jak často točím, protože vlasy jinak dostávají hodně zabrat. V divadle pod parukou je to také velká zátěž. Umyji, dám olej, difuzér a to je celé.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články