Den otců očima celebrit aneb Díky, táto, žes mě naučil stavět plot i přivedl k hudbě. Dojemné vzkazy Slováčkové, Kloubkové i Hložka

Den otců očima celebrit aneb Díky, táto, žes mě naučil stavět plot i přivedl k hudbě. Dojemné vzkazy Slováčkové, Kloubkové i Hložka
Zdroj: Herminapress
Horolezec Radek Jaroš má syna Ondřeje.Radek Jaroš patří mezi naše nejslavnější horolezce.Syn Ondřej Jaroš po tátovi podědil nadšení pro cestování, sport a dobrodružství.Zpěvačka Anička Slováčková přeje tátovi Felixovi hlavně pevné zdraví.+ 8 fotek+ 9 fotek

Na 18. červen tradičně připadá Den otců. Zeptali jsme se pětice známých osobností, čím je táta inspiruje, co je naučil nebo za co jsou mu vděčné. Vaří lépe než maminka? A co by tátovi vzkázaly? Anička Slováčková přeje tátovi pevné zdraví, Matyáš Hložek zase symbolicky dnes vydává duet, který s tátou nazpíval. Co vzkazují Pepa Kůrka, Kristina Kloubková nebo syn horolezce Radka Jaroše Ondřej?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 18. 06. 2023 08:00

Tatínek je jen jeden a nás proto zajímalo, jaký obraz se v hlavách známých osobností poskládá. Velkým překvapením byl v naší anketě například zpěvák a Muž roku 2017 Matyáš Hložek, který s tátou, slavným zpěvákem Stanislavem Hložkem, nazpíval právě ke Dni otců duet.

Jmenuje se Kde jsou ty dny a Matyáš už plánuje, že píseň bude součástí alba, které vydá letos na podzim. "S tátou jsme se nehádali. Píseň jsem napsal s mým producentem, předal ji tátovi a líbilo se mu to. Potom jsem ji pouštěl mamince, rodině a blízkým. Všem se to moc líbilo, takže jsme ji potom s tátou nahráli. Všichni s tím byli velmi spokojení," prozradil talentovaný Matyáš Hložek magazínu Lifee.cz.

V anketě jsme se známých osobností dále ptali, čím je táta inspiruje, co je naučil nebo za co jsou mu vděčné. Co by tatínkovi vzkázaly? A nechyběla ani zákeřná otázka ohledně kuchyně - vaří lépe maminka nebo tatínek?

Anička Slováčková (27), zpěvačka a herečka

Čím mě táta inspiruje: Táta mě nejvíc inspiruje jeho energií, kterou dává do života. Tím, jak miluje svoji práci.

Za co jsem tátovi vděčná a co mě naučil: Jsem mu vděčná úplně za všechno. Naučil mě se alespoň trochu pohybovat v hudebním světě.

Kdo u nás doma lépe vaří: U nás doma určitě lépe vaří maminka.

Co bych tátovi vzkázala: Tatínkovi bych vzkázala, že ho miluju a ať je zdravý a šťastný.

Matyáš Hložek (28), zpěvák a model

Čím mě táta inspiruje: Tatínek mě nejvíc inspiruje tím, co dokázal.

Za co jsem tátovi vděčný a co mě naučil: Táta je docela kutil a odmala mě k tomu také vedl. Naučil mě hodně domácích věcí, typu postavit garáž nebo plot. Všechny tyhle práce na baráku nebo na bytě, na to je táta dobrý. Dává mi také rady ohledně muziky. Vždycky má své připomínky nebo názory ohledně toho, jak to dělal on nebo jak se to dělalo dřív. Vždycky něco dobrého přihodí.

Kdo u nás doma lépe vaří: Táta a vařit? Žádné takové jídlo není. Můj táta nevaří, nebo jen minimálně. Ale mamka vaří velmi dobře.

Co bych tátovi vzkázal: Ať se naše pecka dobře poslouchá!

Josef Kůrka (31), model

Čím mě táta inspiruje: Vyrůstal jsem s babičkou a s dědou, proto bych otázky rád přehodil na dědu. Ten bohužel tento rok zemřel, proto je to pro mne smutné téma. A čím mne inspiroval? Asi vším. Tím, jak mne vychovával a já bych chtěl stejně vychovávat svého syna.

Za co jsem dědovi vděčný a co mě naučil: Naučil mě všechno, co dnes umím. Naučil mě hrát fotbal, sportovat, jezdit na kole, bruslit - i když to mne učila i babička. Za to, kým jsem, dnes vděčím jemu a babičce.

Kdo u nás doma lépe vařil: Které jídlo uměl uvařit lépe než babička? Uměl lépe grilovat.

Co bych dědovi vzkázal: Že mu za to všechno děkuju - za to, jaký dnes jsem. A za to, jaký jsem měl hezký život a hezké dětství.

Kristina Kloubková (46), moderátorka

Čím mě táta inspiruje: Svou neuvěřitelnou životní sílou a energií. Ve svých 77 letech je stále aktivní sportovec - donedávna ještě i stepoval a jezdil na soutěže - a nadšený choreograf.

Za co jsem tátovi vděčná a co mě naučil: Velké pokoře k profesi, obrovské loajálnosti, shovívavosti, pochopení a obětavosti.

Kdo u nás doma lépe vaří: Moji rodiče spolu velmi dlouho nežijí, tak těžké to posuzovat, ale táta je nadšený kuchař a vaří úžasně.

Co bych tátovi vzkázala: Mám Tě moc ráda, tati, a čím jsem starší, tím víc.

Ondřej Jaroš (30), dobrodruh a cestovatel

Čím mě táta inspiruje: Pracovitostí a chutí zkoušet nový věci i přesto, že už je v horolezeckým důchodu.

Za co jsem tátovi vděčný a co mě naučil: Jít vlastní cestou, bez ohledu na to, jaký názor na to mají ostatní.

Kdo u nás doma lépe vaří: Myslíš které jídlo umí lépe než máma? Obávám se, že žádný, ale umí fakt dobře grilovat.

Co bych tátovi vzkázal: "Naplánuj si v létě jeden volnej víkend na freediving se svým milovaným synem."

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články