Muž roku Pepa Kůrka s přítelkyní si užívají poslední chvíle ve dvou: Když jí hladím bříško a syn se ozve, jsem dojatý

Muž roku Pepa Kůrka s přítelkyní si užívají poslední chvíle ve dvou: Když jí hladím bříško a syn se ozve, jsem dojatý
Zdroj: Herminapress
Muž roku 2016 Josef Kůrka se svou těhotnou partnerkou Angie Mangombe.Pár má před sebou poslední měsíc, který tráví ve dvou.Josef Kůrka se těhotenstvím své partnerky dojímá.Pár čeká prvního syna, dostane jméno Rafael.+ 6 fotek+ 7 fotek

Vítěz ankety Muž roku 2016 Josef Kůrka (31) se začátkem července dočká prvního syna Rafaela, kterého čeká s modelkou a influencerkou Angie Mangombe (25). V rozhovoru pro Lifee.cz prozradil, že po návratu z reality show Survivor přibral 25 kilo, a prozradil nejdojemnější chvíli, kterou s těhotnou partnerkou prožil. Jak se pár připravuje na narození potomka?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 02. 06. 2023 17:00

Model Josef Kůrka se pohlaví svého prvního dítěte dozvěděl až na exotickém ostrově, kde soutěžil mezi ostatními účastníky reality show Survivor. Zpráva od přítelkyně Angie Mangombe ho pochopitelně dojala. "Moc se na tebe těšíme a milujeme tě nejvíc na světě. PS: Je to tam. Budeš mít syna, taťko, tak to tam zapij alespoň kokosem," stálo v jejím dopise.

Později Pepa prozradil tiskové agentuře Herminapress, jak hodlají syna pojmenovat. „Já bych chtěl Pepu, ale předpokládáme, že miminko bude tmavé pleti a k tomu by Josef neseděl. Proto jsme našli jméno Rafael, jako Želva Ninja,“ svěřil před časem. V rozhovoru pro Lifee.cz teď šťastný pár popisuje, jak si užívá poslední chvilky ve dvou.

Jak se vám s přítelkyní daří po návratu ze Survivoru?

Pepa: Daří se nám dobře, trávíme spolu každou chvíli a vynahrazujeme si ty chvíle, co jsme spolu nebyli. Je to moc hezké, vážíme si jeden druhého a jsme rádi, že můžeme být spolu. Já jsem rád i za to, že se můžu najíst.

Přibral jsi?

Pepa: Přibral jsem pětadvacet kilo. Dvacet jsem zhubnul a už to mám nahoře.

Angie: Je to cvalík.

Vy ho vykrmujete?

Angie: On papá se mnou. Když jím já, on také. Navíc po mně dojídá zbytky.

Máte v těhotenství nějaké specifické chutě?

Angie: Nemám. Nemám vlastně žádné stavy, které mívají jiné těhotné ženy. Nemám ani oteklé nohy, takže je to pohoda.

Pepo, co ses vrátil ze Survivoru, máš ty nějaké specifické chutě?

Pepa: Já rozhodně ano a jím doslova všechno, co mi přijde pod ruku. Nekoukám, jestli je to slané nebo sladké, smažené nebo dušené, zdravé nebo nezdravé. Je mi to jedno, prostě to sním.

Vím, že jsi bydlel mimo Prahu. Kde teď společně žijete?

Pepa: Oba teď bydlíme v Ústí nad Labem, kde jsme zrekonstruovali Angiin byt.

Je něco, čím se navzájem vytáčíte?

Angie: Asi ne. Musím přiznat, že jsem se dost změnila. Když tu Pepa nebyl, uvědomila jsem si, jak moc mi chybí. A takové ty zbytečnosti, které mě dříve vytáčely, mě teď nechávají v klidu.

Pepa: Je to tak. A já se teď snažím neřešit žádné malichernosti. Na ostrově se mi úplně změnil mindset a také hodnoty. Neřeším hlouposti. Úplně se mi to otočilo.

Už máte nakoupenou výbavu pro miminko, nebo jste pověrčiví?

Angie: Všechno, co máme, jsme dostali a máme to normálně doma.

Pepa: Ještě musíme sbalit porodní tašku, to ještě nemáme, ale v příručce psali, abychom to už udělali.

Angie, bojíte se porodu?

Angie: Nejsem nervózní, ale už to chci mít za sebou. Už je to dlouhé. Maminkám, které také rodí v létě, bych doporučila volnější šaty a boty bez podpatků. Já mám ráda upnuté věci, ale přiznávám, že je to nepohodlné. Mám prostě ráda, když to vypadá dobře.

Pepo, jakou nejhezčí chvíli jste spolu zatím prožili?

Pepa: Tak to vím úplně přesně. Když jsem Angie mluvil na bříško a ozvala se zpětná vazba. Kopání a tak. Není to jedna chvíle, dojmu se z toho pokaždé, když se ozve život.

Zpíváš miminku?

Angie: Slíbil, že mu bude číst knížku, ale ještě to neudělal.

Pepa: Já a zpěv, to nejde dohromady, takže miminko by určitě nechtělo, abych mu zpíval. Ale slíbil jsem, že vezmu Broučky, které mi četla babička, když jsem byl malý. Jenže na to pořád zapomínám.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články