Štěpánka Fingerhutová ze seriálu Devadesátky: Díky chybě kadeřníka teď dostávám víc rolí

Štěpánka Fingerhutová ze seriálu Devadesátky: Díky chybě kadeřníka teď dostávám víc rolí
Zdroj: Se souhlasem Franck Provost
Herečku Štěpánku Fingerhutovou v Karlových Varech upravoval známý kadeřnický salón, který sídlí v Grandhotelu Pupp.Štěpánka má po letech hnědou barvu vlasů.Jak sama říká, nové vlasy jí také přinesly více rolí.Takhle vypadala jako blondýnka. + 13 fotek+ 14 fotek

Vrátila se ke své původní barvě a dostává více rolí než v době, kdy se odbarvovala. Magazín Lifee.cz vyzpovídal herečku Štěpánku Fingerhutovou ze seriálu Devadesátky, která kromě vlasů promluvila také o své mamince. Ta vypadá v 55 letech božsky a Štěpánka nám prozradila, jak toho dosáhnout.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 15. 07. 2022 14:30

Herečku Štěpánku Fingerhutovou (26) si mohou televizní diváci pamatovat z Ordinace v růžové zahradě nebo seriálu Devadesátky, kde si zahrála sympatickou prostitutku, která v době vysílání s přehledem ovládla svět sociálních sítí.

Redakce Lifee.cz Štěpánku vyzpovídala na karlovarském filmovém festivalu, kam letos zavítala v doprovodu svého přítele, úspěšného kardiologa.

A protože Štěpánka se během našeho rozhovoru nechávala zkrášlovat v salonu Franck Provost, měli jsme dost času položit jí hned několik záludných otázek. Prozradila například, díky čemu se její máma udržuje po padesátce krásnou a proč jí chyba kadeřníka přinesla úspěch u filmových produkcí.

Léto stráví na natáčení a dovolenou odkládá

Štěpánko, jak se ti letos v Karlových Varech líbilo?

Letos jsem mohla vyrazit jen na dva dny, protože mám hodně práce v Praze. Po loňském roce, kdy jsem si řekla, že to na dva dny nemá smysl, mi to potom bylo hrozně líto. Řekla jsem si, že letos se hecnu a přijedu. Chtěla jsem hlavně pozdravit kamarády a vidět hezké filmy. Přijela jsem s partnerem, který tu byl poprvé, takže jsme si festival užili spolu.

Jaké máte plány na léto?

Natáčím rodinný seriál Táta v nesnázích. Hlavní roli má Martin Pechlát a já hraji jednu z jeho tří dcer. K tomu mě čeká natáčení filmu Děti Nagana. Dovolenou zvládneme až na podzim, pokud nám covid nezkříží plány.

Jaký je její recept na pleť bez vrásek?

Herečka by měla dbát o svoji pleť. Máš nějaké osvědčené beauty tipy?

Žádné své rituály nemám. Moje rutina je velmi jednoduchá – vyčistím obličej, nanesu tonikum, krém – a co se mi hodně vyplatilo používat, to je opalovací krém, na ten nedám dopustit. Myslím, že kvalitní krém na opalování by měl mít na pleti každý, i v zimě. Pomáhá mi předcházet vráskám. Občas na mě lidé koukají se zdviženým obočím, když si dávám v zimě faktor 50, ale funguje to. Jsem také ráda za make-up z Líčírny, která mě líčila na letošní festival. Jejich kosmetiku používám i v divadle. Vydrží celé představení, což je obdivuhodné na to, že jde o přírodní produkty.

Sázíš na přírodní produkty také během odličování?

Odličuji se meduňkovým olejem. Přírodní odličovače mi vyhovují mnohem více. Když se potom pleť dočistí, na vatovém tamponku nezůstává nic. Oleje používá také moje maminka, třeba šípkový nebo olivový. Každá máme jinou pleť. Maminka je hodně přírodní typ, myje se mýdlem a potom se natře olejem – nic proti tomu, protože jí to podle všeho funguje a vypadá ve svých 55 letech opravdu výborně. Možná to od ní okoukám.

Díky chybě kadeřníka dostává více rolí

Bývala jsi výrazná blondýnka, teď se z tebe stala brunetka. Proč?

Tohle už asi bude moje původní barva vlasů. Stalo se to úplnou náhodou, kdy jsem šla k jinému kadeřníkovi, než chodím obvykle – nevím, co mě to napadlo. Obarvil mě na tmavo, ačkoli jsem jen chtěla stáhnout žluté odstíny blond. Paradoxně to vedlo k novým rolím, takže z toho mám velkou radost a už si tenhle odstín asi nechám. Minimálně do října to takhle budu mít. Po 10 letech vidím svoji původní barvu. Maximálně na to dám ještě nějaký přeliv, ale v zásadě jsem s tím spokojená a na konkurzech se to líbí.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články