Ukázal mi pravý význam lásky. Zpěvačka Nicole Scherzinger se dojemně vyznala z citů ke statnému partnerovi

Zpěvačka Nicole Scherzinger s partnerem, ragbistou Thomem Evansem.
Zdroj: Instagram Nicole Scherzinger

Slavná americká zpěvačka Nicole Scherzinger v pondělí oslavila své 42. narozeniny. Romantickou společnosti jí dělal její přítel Thom Evans, do kterého je bezhlavě zamilovaná. Dokonce už stihla poznat i jeho rodiče.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 30. 06. 2020 13:00

Dvaačtyřicetiletá americká zpěvačka, televizní celebrita a bývalá frontmanka kapely Pussycat Dolls několik let tvořila pár se sportovcem Lewisem Hamiltonem. Spolu byli pět let, ovšem srdce Nicole už nějakou dobu patří někomu jinému.

Poznali se v říjnu

Scherzinger se v říjnu setkala s bývalým skotským ragbistou Thomem Evansem, kterého poznala během soutěže X Factor. O měsíc později spolu začali randit a nyní tvoří zamilovaný pár, který září láskou.

V pondělí Nicole oslavila své narozeniny a o sedm let mladší Thom u toho samozřejmě nemohl chybět. Scherzinger poté zveřejnila slavnostní fotku, kterou doplnila dojemným komentářem.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger),

Děkuji za další rok

„Děkuji Bohu za další rok, za nový den a čerstvý dech v mých plicích. Mé srdce bije silněji než kdy jindy, jsem za to tak vděčná. Děkuji za tvou milost a tento nečekaný dar času,“ napsala. „Děkuji za radost a lásku, kterou dnes mohu přijímat od rodiny, přátel a lidí z celého světa. Děkuji za to, že jsi ke mně tak dobrý a že jsi to se mnou nikdy nevzdal. Ukázal jsi mi pravý význam lásky, štěstí a míru a jsem za to věčně vděčná," dodala ve svém komentáři.

Thom svou lásku v minulých dnech představil i rodičům Brianovi a Sally a zpěvačka si jejich společnou přítomnost náramně užívala. „Je důležité vzít si čas a přemýšlet o tom, jak jsme šťastní a požehnaní. Nyní více, než kdy jindy,“ uzavřela Nicole.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články