Největší štědrovečerní zklamání Evy Decastelo: Tohle mamince celé roky tajila!

Největší štědrovečerní zklamání Evy Decastelo: Tohle mamince celé roky tajila!
Zdroj: Herminapress
Eva Decastelo navštívila v rámci adventu Vánoční dům v Karlových Varech.
S Danou Batulkovou, Reginou Řandovou a Martinou Preissovou vyrazily také na pražské Staroměstské náměstí.Výlet si herečky viditelně užívaly a zavzpomínaly na natáčení seriálu Slunečná.Eva Decastelo se před Vánoci věnuje i otužování.+ 2 fotky+ 3 fotky

Cukroví jako z katalogu a pod stromečkem rajcovní spodní prádlo. Tak si možná spousta z vás představuje Vánoce herečky a moderátorky Evy Decastelo (43). Realita je ovšem úplně jiná a sličná Eva se navíc webu Lifee.cz svěřila, jaké největší zklamání ji na Štědrý den potkalo.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 24. 12. 2021 09:00

Eva každoročně čelí katastrofálně nepovedenému cukroví. „Nedokážu si to vysvětlit, ale míváme místo cukroví takové malé obludárium. Já už se tomu jenom směju. Každý přece nemůže mít dokonalé cukroví,“ krčí rameny moderátorka a přidává k dobru vzpomínku na Vánoce, které pro ni byly největším zklamáním.

Eva Decastelo si přála mikinu v originálních barvách

„Ještě za komunismu, kdy byla móda fakt příšerná, jsem si strašně přála baseballovou bundu s Y na zádech. Byly to takové mikinové bundy z Polska, rukávy měly jinou barvu než zbytek. Všichni nosili tuhle mikinu fialovo-šedivou. Já samozřejmě chtěla jiné barvy, abych nebyla jako ostatní. Ježíšek sice mikinu přinesl, ale byla fialovo-šedivá,“ popisuje vánoční smutek Eva. Před maminkou jsem to zklamání na sobě nedala znát a nikdy jsem jí to neřekla,“ svěřila se moderátorka, která teď asi bude mít co vysvětlovat.

A kdo by si myslel, že sexy Evě dává manžel pod stromeček spodní prádlo, ten by byl překvapený. Dvojnásobná máma preferuje teplé ponožky a prádlo si zásadně kupuje sama. „Je to úplně jednoduché – nikdy totiž nevím, která velikost mi bude, protože pořád přibírám a hubnu!“ směje se.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články