Ponožky pod stromeček jsou stále in: 12 nejoriginálnějších párů, s nimiž na Vánoce zazáříte

Ponožky pod stromeček jsou stále in: 12 nejoriginálnějších párů, s nimiž na Vánoce zazáříte
Zdroj: Freepik
Ponožky Mitch, se kterými si každý den přijdete jako na prosluněné pláži. Pár za 68 Kč.Možná nejžhavější trend posledních bezmála dvou let, aneb ponožky Benami Koronavir za 179 Kč.Je libo ponožky se znamením zvěrokruhu? Tyto Frogies pořídíte za 259 KčOdvážné, originální, prostě veselé ponožky s motivem hovínka za 200 Kč.+ 8 fotek+ 9 fotek

Každý rok před Vánoci si člověk láme hlavu, co dát svým nejbližším pod stromeček. Většinou se to neobejde bez několika párů ponožek. Aby váš výběr nebyl fádní, přinášíme vám drobnou inspiraci, čím obdarované zaručeně potěšíte. A uvidíte, že darovat ponožky nemusí být taková nuda, jak se na první pohled zdá.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 07. 12. 2021 09:00

Doby, kdy byly k dostání a nosily se pouze ponožky v neutrálních barvách, je dávno pryč. Před lety na český trh vtrhly veselé ponožky a letos jich v obchodech najdete tolik, že se v tom člověk stěží vyzná. Vybrat tak pod stromeček ty správné rozhodně není snadná záležitost. My se vám ji teď pokusíme trošku usnadnit. Vyhledali jsme pro vás tucet nejlegračnějších, nejbláznivějších a nejoriginálnějších kousků.

Ponožek není nikdy dost

Výhodou ponožek je, že jich není nikdy dost. Tudíž když je svým nejbližším nadělíte, nemusíte mít obavu, že se jim budou dlouho válet ve skříni. Navíc díky široké nabídce zboží nemusíte darovat stále stejné fádní kousky.

Letos frčí ponožky s nápisy

Co se týče veselých ponožek, oblíbili si je jak muži, tak ženy. U každého ale samozřejmě budete bodovat s jiným motivem. Zatímco ženy dávají přednost barevným roztomilým kouskům, muži budou vděční spíše za ty legrační. Vedle veselých obrázků jsou letos obzvlášť trendy ponožky s nápisy a out nebudete ani s těmi, které ztvárňují vaše znamení zvěrokruhu.

Důležitý je kromě vzhledu také materiál

Při výběru ponožek si krom vzhledu dejte pozor také na materiál. Ty kvalitní by měly obsahovat alespoň 85 % bavlny, zbytek pak tvořit elastan a polyamid. Trendy jsou také ponožky bambusové, které mají tu výhodu, že pohlcují zápach a mají antibakteriální účinky.

Myslete rovněž na to, že ženy v zimě uvítají spíše teplé ponožky, muži se spokojí s bavlněnými, s nimiž se mohou pochlubit před kamarády. Tak s chutí do toho!

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články