Combat boots jsou opět v kurzu. Inspirujte se (nejen) u jejich velké fanynky Gwen Stefani

Combat boots jsou opět v kurzu. Inspirujte se (nejen) u jejich velké fanynky Gwen Stefani
Zdroj: Shutterstock
Kouzlu traktorek podlehla i známá televizní hvězda Kourtney Kardashian.
Pozadu nezůstává ani zpěvačka a herečka Miley Cyrus.
Combat boots vznikly z vojenských šněrovacích bot. Proto jsou nejen módní a pohodlné, ale i funkční. Zvlášť je oceníte v podzimních plískanicích.Kromě legín můžete traktorky obout ke korzetovému topu a dole ohrnutým boyfriend džínům. Vyniknou ale i v kombinaci s trenčkotem či retro šaty s límečkem.+ 5 fotek+ 6 fotek

Braletka, vzorované legíny a kotníkové šněrovací vojenské boty zvané combat boots. To je look, kterým Gwen Stefani (52) okouzlila fanoušky během říjnového koncertu v Las Vegas. Jako jedné z mála pěveckých hvězd se jí navíc dlouhodobě daří jeden ekvilibristický kousek, a to přenést módní výstřelky z pódia do běžného života. I díky ní proto combat boots slaví letos na podzim velký návrat do popředí zájmu.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 02. 11. 2021 09:00

Blonďatá interpretka se v Las Vegas představila v nepřehlédnutelném outiftu, který začátkem 21. století proslavily celebrity v čele s Paris Hilton. Na sobě měla koženou braletku, plisovanou kostkovanou sukni a legíny s potiskem. Tím by díru do světa neudělala. Jako geniální se ale ukázala volba bot. Svůj look totiž podtrhla třpytivými černými vojenskými šněrovacími botami na platformě.

Combat boots jsou šik i funkční

Právě tzv. combat boots, v našich končinách označované též traktorky, zažívají letos na podzim mimořádný boom. Kromě Gwen Stefani se o něj postaraly Kourtney Kardashian či Miley Cyrus a najdete je v nabídce hned několika prestižních značek, jako Dr. Martens, Prada či Bottega Veneta. Nespornou výhodou těchto bot je, že jsou pohodlné, udělají parádu, a díky funkčním materiálům je zvlášť oceníte v podzimním proměnlivém počasí.

Právě Stefani je dlouholetou fanynkou combat boots. Často je nosí nejen na pódiu, ale i v soukromém životě. Za léta v showbyznysu se její cit pro odívání vyvinul v cosi, co by se dalo směle nazvat šik punk-rockovým stylem s nádechem glamouru. Ať už si obuje sandály od Sophii Webster nebo maskáčové kroksy, vždy dokáže zaujmout. Co se týče bot, miluje značky Gucci, Paris Texas či Vans. A combat boots rozhodně patří ke stálicím jejího obsáhlého botníku.

Zdroje informací:

Footwearnews.com

Instyle.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články