Gwen Stefani slaví narozeniny. A tolik byste jí rozhodně nehádali

Gwen Stefani
Zdroj: Wikimedia Commons, Georges Biard, CC BY-SA 3.0
Gwen Stefani je zpěvačka a příležitostná herečka. Nejvíce se proslavila působením v kapele No Doubt. Jejich píseň "Different People" má ve svém playlistu i Obama.
Zpěvačka trpí poruchou učení: dyslexií.
Původní barva vlasů Gwen je hnědá. Její stylista prozradil, že si vlasy barví téměř každý týden.
Než se stala zpěvačkou na plný úvazek, pracovala jako instruktorka plavání.
+ 2 fotky+ 3 fotky

Zpěvačka Gwen Stefani slaví 51. narozeniny, ale nejde to na ní vůbec poznat. Otázkou ale je, zda za to mohou geny, či plastická chirurgie. Před pár lety si bohužel prožila těžké období, musela se poprat s rozvodem, který v ní vyvolal depresivní stavy.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 03. 10. 2020 08:00

Gwen Renée Stefani se narodila 3. října 1969. Proslavila se především působením v kapele No Doubt, poté začala působit i jako sólová zpěvačka. Příležitostně se věnuje herectví a módnímu návrhářství. Prodala více než třicet milionů alb. Nyní žije se zpěvákem Blakem Sheltonem.

Těžké období

Gwen se dala dohromady s hudebníkem Gavinem Rossdalem v roce 1995. O ruku ji požádal ale až v roce 2002 a po třinácti letech manželství byl konec. Co rozbilo tak dlouholetý vztah? Mělo jít údajně o nevěru. Gavin si prý začal s chůvou jejich dětí. “Zhroutil se mi dosavadní život. Teď už ale žiji úplně nový,” přiznala zpěvačka měsíc po rozchodu, kdy již měla nového přítele Blakea Sheltona, který byl jejím kolegou v soutěži The Voice.

Na druhou stranu začala v té době zase tvořit a šlo jí to pěkně od ruky. Během osmi týdnů byla schopná napsat devatenáct songů. “Původně jsem chtěla jen zůstat doma a brečet. Nechtělo se mi nic dělat. Pak jsem se ale sama sebe zeptala, proč se takto vůbec chovám. A tak jsem sedla do auta a odjela do Santa Monicy za producentem Nowelsem. Podívala jsem se mu do očí a řekla: Jdeme na to,” dodala.

Vlastní módní značka

O Stefani je známo, že v módě ráda propaguje nové směry. V roce 2003 tak založila vlastní značku L.A.M.B. a o dva roky později Harajuku Lover. Inspirací kolekce, jak už napovídá její samotný název, je japonský styl oblékání a kulturní dědictví.

Rozzlobení fanoušci

Gwen vypadá na svůj věk velmi dobře, bohužel se ale za tím neskrývá přirozená krása, ale plastické operace. A tímto krokem naštvala své fanoušky. Zářným příkladem bylo letošní udílení hudebních cen Grammy. Když se zpěvačka objevila na jejich vyhlašování, málem spadl celý Twitter.

Na její hlavu se totiž sesypala velká vlna nevole. Lidem vadilo, že má ve tváři vlastně jen botox a možná jedno procento přirozené kůže. Jiní zase upozorňovali na to, že měla krásnou tvář, takže nebylo potřeba nic měnit. Dostala také varování, aby s úpravami přestala, nebo bude vypadat jako Madonna. Tak uvidíme, jestli si z těchto výtek vzala zpěvačka něco k srdci.

Zdroje informací:

Wikipedia.cz: Gwen Stefani

Biography.com: Gwen Stefani

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články