10 způsobů, jak vybrat matraci pro sladký spánek

Výběr matrace se nevyplatí podceňovat.
Zdroj: Sleepwrapped.com
1. Nekupujte zbytečně drahé (ani levné) produkty. V obchodech lze nalézt spousty kvalitních matrací za rozumné ceny.2. Zjistěte si, jakou by matrace měla mít ideální velikost (důležitá je nejen výška a šířka, ale také tloušťka).3. Myslete na to, že matrace musí dobře zapadnout do vaší ložnice.4. Zamyslete se nad tím, co od matrace čekáte. Mají být hlavně pohodlné, nebo mírnit bolesti zad a podobně?+ 6 fotek+ 7 fotek

Sháníte novou matraci a chcete, aby se vám na ní spalo opravdu pohodlně? Z následujícího článku se dozvíte, na co si dát pozor.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 17. 01. 2017 15:07

Matraci je nejlepší ještě před zaplacením důkladně vyzkoušet – tedy natáhnout se na ni, prostřídat různé polohy a tak dále. I když vám to však v obchodě umožní, neznamená to, že máte vyhráno. Matrace se totiž neobejde bez postele a postel bez ní. Klíčová otázka proto zní – jak dobře vybraný kousek „zapadne“ do té vaší?

Kromě praktického hlediska (které zahrnuje např. životnost) je tu navíc i hledisko estetické. A nejen to. Pokud chcete zvýšit pravděpodobnost toho, že se vám nebude spát jinak než sladce, projděte si seznam 10 věcí, které byste si při nákupu matrace měli pohlídat.

Zdroj: LifeHack

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články