S tímto revolučním žehlicím prknem uspoříte až 80 % času!

Přicvaknout kalhoty a jde se na to!
Zdroj: Kickstarter.com
Poznali byste, že jde o žehlicí prkno? Asi ano. To proto, že se jeho design od roku 1892 nezměnil. Podle společnosti Sharkk je ale načase, aby získalo současnou podobu...... a tak vymyslela Flippr. Revoluční žehlicí prkno, které lze otočit o 360°.Když redesign po sto letech, tak ať to stojí za to, jako by si řekli výrobci. Prkno si lze nastavit na 8 různých výšek, takže můžete žehlit třeba vsedě.Na jedné straně je připevněna spona. Do ní zacvaknete nohavice, takže při žehlení nejezdí.+ 4 fotky+ 5 fotek

Žehlení je zkrátka pruda. Pokud však nemáme volný kapitál na zaplacení hospodyně, nikdo to za nás neudělá. Firma Sharkk nám rozumí. A tak vytvořila Flippr. Žehlicí prkno, které lze otočit o 360 stupňů.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 23. 03. 2017 11:32

Současné žehlicí prkno by identifikovali i lidé narození v předminulém století. Podle výrobců se jeho design od roku 1892 nezměnil. Flippr má toto technologické ticho po pěšině narušit.

Co je tedy jinak? V první řadě tvar. Flippr vypadá na pohled jako lidské torzo, což má usnadnit žehlení svršků. Zároveň disponuje vycpávkami rukávů a kalhot pro příjemnější – a hlavně rychlejší – žehlení.

Právě úspora času představuje eso v rukávu. Zbrusu nové žehlicí prkno prý ušetří až 80 % času! „Nevěříme v plýtvání časem, ale to je to, co děláme, když trávíme hodinu týdně žehlením,“ píše společnost na crowdfundingovém serveru Kickstarter.

Ve své tabulce pak srovnává, kolik času zabere žehlení trička na obyčejném žehlicím prkně a na Flippru. Poměr mluví za sebe – 8 minut ku 2 minutám.

Když redesign po sto letech, tak ať to stojí za to, jako by si řekli výrobci. Prkno si lze nastavit na 8 různých výšek, takže můžete žehlit třeba vsedě. Na jedné straně je připevněna spona. Do ní zacvaknete nohavice, takže při žehlení nejezdí. Prkno je potažené bavlněným povlakem, který lze sundat a vyprat. Nechybí držák na žehličku.

A hlavně – revoluční žehlicí prkno je pojízdné. „Flippr je natolik praktický díky kolečkám, že ho můžete použít vlastně kdekoliv. V kanceláři, venku na večeři, ba dokonce v parku,“ vtipkuje firma na Kickstarteru.

Blíží se narozeniny vaší tchyně? Dárek máte vyřešený. Teď už jen uspořit 3 252 korun – to je aktuální cena, za kterou můžete pořídit Flippr na Amazonu.

Zdroj: Kickstarter

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články