Tento pár si vyrobil bar z šedesátkové televize

Bar v televizi je chloubou domácnosti tohoto páru.
Zdroj: Pinkflamingolounge.blogspot.com
Pro vytvoření baru ze staré televize musel pár nejprve odstranit zadní desku.Následovalo vyprazdňování útrob – všechny elektrické komponenty musely pryč. Zvýšenou pozornost věnovali partneři trubce, protože věděli, že některé staré televize mohou být velmi nebezpečné.Po vyčištění vnitřních částí přišlo na řadu nové obložení. Na tom původním se totiž čas značně podepsal.Po natření a vyložení dekorativním papírem byl bar kompletní. Tedy až po jeho naplnění...+ 3 fotky+ 4 fotky

Zatímco v 60. letech televize seděla na svém místě a pro její velkou hmotnost s ní nešlo pohnout, dnes ji prakticky nosíme v kapse. To díky video kanálům jako YouTube, které si můžeme pouštět na mobilu. Retro „krabice“ si ale nezaslouží osud na skládce. Ba naopak – s trochou zručnosti se může proměnit v chloubu vašeho domova.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 08. 03. 2017 07:23

Důkazem je tento šikovný pár, který ji přetvořil v bar. Ano, čtete správně. Proč ne, když máte širokou fantazii a čtyři zlaté ruce k tomu?

V garáži našla dvojice televizi z 60. let a rozhodla se ji proměnit v umělecké dílo. Nyní přitahuje pozornost návštěv – nejen pestrým výběrem alkoholu.

Jiný pár se rozhodl vdechnout nový život devadesátikilogramové televizi, která zabírala místo v garáži. Proměna to byla natolik markantní, že jen málokdo by správě určil původní podobu – dvojice vyrobila královské lože pro svého náročného chlupáče.

Podívejte se na obě neuvěřitelné proměny v galerii.

Zdroj: Little Things

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články