Vneste do své ložnice zen. 10 způsobů, jak se každý den probouzet jako znovuzrození

Zenové ložnice poskytují prostor pro očistu těla a mysli.
Zdroj: Douglas Friedman/Mydomaine.com
1. Přidejte texturu. Tato ložnice je perfektně strukturizovaná. Na podlaze je chlupatý marocký koberec, na posteli přehoz s bambulemi a u stropu... dřevěné trámy.2. Udržujte ložnici tonální. Používejte co možná nejméně barev. Preferujte neutrální odstíny (jsou uklidňující) a na zpestření přidejte třeba pár červených prvků (vnesou do ložnice vášeň).3. Vpusťte dovnitř sluneční světlo. Čím víc, tím líp.4. Odstraňte vše, co vás rozptyluje. Jen tak budete moct relaxovat naplno.+ 6 fotek+ 7 fotek

Ložnice představuje místo relaxace a pohody, kde můžeme načerpat spoustu nové energie. Proto by měla být pojatá tak, abychom se v ní cítili co možná nejlépe.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 27. 01. 2017 03:48

Nezáleží na tom, zda se vám líbí tak trochu šílené postele nebo třeba neobvyklé barvy. Existuje totiž jeden způsob, kterým lze dosáhnout toho, že ložnice bude působit klidně za všech okolností – stačí použít takzvaný zenový design.

Zen, to je minimalismus, pořádek a idea nekonečného míru. Díky němu se vaše ložnice promění ve skutečný chrám odpočinku, jenž vám poskytne perfektní útočiště před chaosem okolního světa.

Že nevíte jak na to? Projděte si v galerii přehled 10 doporučení, který sestavil server MyDomaine.

Zdroj: MyDomaine

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články