10 chyb, které nejčastěji děláme na letišti

Na letištích se dopouštíme řady zbytečných chyb, kterých později litujeme.
Zdroj: Completewellbeing.com
1. Nepoužíváme mobilní aplikace. Například ty, které nás umí upozornit na zpoždění či zrušení letu, ukážou nám cestu k odletové bráně a tak dále.2: Neodbavujeme se on-line, přestože to celý proces dokáže značně urychlit.3. Létáme často s americkými aerolinkami, ale nepoužíváme program TSA Precheck, jehož členové nemusejí procházet běžnými letištními kontrolami.4. Nebereme si s sebou žádné jídlo, přestože na letištích je nekvalitní nebo předražené.+ 6 fotek+ 7 fotek

Používání chytrých mobilních aplikací či nošení toho správného oblečení – to jsou jen dva z celkového množství triků, které vám dokážou značně ulehčit cestování letadlem. Přestože jsou úplně jednoduché, řada lidí je vůbec nezná.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 20. 01. 2017 08:09

Na letištích číhají různé nástrahy, na které je dobré se připravit. Obecně platí, že čím větší jsou jejich terminály, tím hůře se na nich orientuje a i zdánlivě obyčejný přestup vám tak může dát pořádně zabrat. Toto platí zejména v případě, že jste někde poprvé a po opuštění letadla tak nemáte ani to nejmenší tušení, kde se vlastně nacházíte (ani kam máte jít).

Server INSIDER sestavil přehled 10 chyb, kterých se na letištích dopouštíme nejčastěji. Prostudujte si ho... a při příští cestě už buďte chytřejší.

Zdroj: INSIDER

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články