Fata Morgána ve Františkových Lázních: Místo, kde můžete spojit ubytování s Muzeem iluzí i detektivní únikovou hrou

Úniková hra uvnitř hotelu vás dostane
Zdroj: http://reveltonstudios.cz
Jediný hotel, kde najdete Muzeum iluzí i únikovou hru pod jednou střechouKrásné ubytování ve Františkových Lázních skýtá mnohá překvapeníNenápadný dům s velkolepým interiéremMuzeum iluzí ocení i vaše děti+ 1 fotka+ 2 fotky

Pokud chcete někam, kde spojíte zábavu, relax, příjemné ubytování i kulturu, tak vyrazte do Františkových Lázní. Toto malebné městečko není tak profláknuté jako jeho slavnější sourozenci Mariánské Lázně nebo Karlovy Vary, ale to neznamená, že by nemělo co nabídnout.

Petra Járková
Petra Járková 21. 03. 2019 10:00

Chcete poznat místo, kde je spojena iluze s hotelnictvím? Zvenku se jedná o nenápadný hotel, který ukrývá jiný svět. Pod střechou hotelu se totiž nachází sama Fata Morgána.

Revelton Studios Františkovy Lázně je hotel jiný než všechny ostatní. Má ubytovací část, která se prolíná s Muzeem iluzí. Náhle se člověk může ocitnout v souboji s Jackie Chanem či zachraňovat loď mířící k souši. Optický jev, který unáší přítomného do jiného vizuálního světa. Celé muzeum iluzí nese název Fata Morgána. Unikátní projekt na území České republiky.

Spojení domácího ubytovacího zázemí a dobrodružství nekončí. V rámci hotelu je možné navštívit také Únikovou hru, která je detektivního ražení. Více ale nelze prozradit, aby nebyl pokažen moment překvapení. Hosté zažívají během pobytu několik intenzivních zážitků. Fantazie se mísí s domácí pohodou. Nikde jinde nelze být kýmkoliv v plném rozsahu.

Jedno je jisté, v Revelton Studios ve Františkových Lázních lze zažít kontrastní pobyt. Klidné město a ubytování plné fantazie. Nikdy nebylo jednodušší takzvaně vytapetovat svůj život, tedy vycestovat a zažít opravdu plnohodnotný pobyt.

Užijte si tedy jaro v lázeňském městečku, kde spojíte příjemné procházky se zábavou přímo v hotelu. Krásné Františkovy Lázně k tomu přímo vybízí.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články