Karlovy Vary nejsou jen o festivalu: Rádce, co navštívit a kde se nejlépe najíst

Najděte si ubytování v soukromí
Zdroj: http://www.reveltongroup.com
Karlovy Vary jsou příjemným lázeňským městemNeexistuje moc barevnějších a fotogeničtějších měst, než jsou Karlovy VaryDo Karlových Varů stojí zato vyrazitMěsto skýtá nejrůznější zajímavosti + 6 fotek+ 7 fotek

Karlovy Vary jsou krásné město na západě Čech. Většina národa toto místo vnímá hlavně kvůli filmovému festivalu, který se zde uskuteční jako každý rok na přelomu června a července. Ale tento skvost ukrytý v údolí nabízí mnoho dalších důvodů k návštěvě i během letních měsíců.

Petra Járková
Petra Járková 16. 06. 2019 14:00

Ať už se vypravíte do Karlových Varů na filmový festival či během léta, nebudete litovat. Atmosféra tohoto západočeského města se musí zažít. Údolí skýtá tajemství pěti kolonád, dvou zachovalých historických lázní, deseti kostelů, čtyř vyhlídek, Muzea Jana Bechera, tří kin, Motýlího domu na Dianě, nespočtu masáží za více než příznivé ceny, vnitřního bazénu v lázních, léčebných pramenů a oplatek různých druhů. Toto je jen malý výčet možností příjemného programu na míru pro rodiny s dětmi, kamarády, manžele či přátele. Každý si najde to své. Navíc atmosféra města je všeříkající. Nádherné domy schované v syté zeleni. Karlovarské klima je surové a flóře se zde daří.

Dobrý tip na výlet, dovolenou nebo prodloužený víkend. Abyste mohli nasát život v Karlových Varech plnými doušky, jsou zde ještě dobré rady na ubytování a dobrou stravu. Revelton Suites a Revelton Studios jsou ubytovací domy, které se nacházejí v samém centru města. Jsou jiné než ostatní, skýtají tajemství nájemních bytů či hotelů. Doslova malé bytové jednotky k pronájmu, tedy plně vybavené a soběstačné k dennímu životu. Každý host se zde cítí jako doma, uvolněně a komfortně, navíc za příznivou cenu.

Nejlépe hodnoceným gastronomickým zařízením Karlových Varů je dle serveru Tripadvisor Bagel Lounge. Podnik na hlavní třídě, který láká k zážitku. Chlebové housky s dírkou totiž dokáží překvapit. Navíc se zde koná plno akcí a mají tu výbornou kávu. Prostě to tu žije. Takže pokud se chcete kvalitně a dobře najíst, Bagel Lounge je jistotou.

A pokud se vám nechce ještě domů, můžete vyrazit dál na západ přes Mariánské Lázně do Františkových Lázních. Západ Čech má co nabídnout!

PODÍVEJTE SE NA NEJHEZČÍ FOTKY KARLOVÝCH VARŮ!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články