Moderátor Ondřej Novotný: Při natáčení Robinsonova ostrova si sáhl na dno

Novotný se prý cítil po návratu z natáčení Robinsonova ostrova jako v pohádce Kráska a zvíře
Zdroj: Instagram
Ondřej organizuje zápasy MMANovotný se prý cítil po návratu z natáčení Robinsonova ostrova jako v pohádce Kráska a zvířeOndřej miluje adrenalinZákulisí jedné z nejnáročnějších profesních výzev, kterým v životě čelil, popsal Ondřej Novotný pohodlně usazen v holičském křesle a s precizně zastřiženými vousy+ 7 fotek+ 8 fotek

Manžel modelky Renaty Langmannové (32) zavzpomínal na období, kdy známý pár ze všeho nejvíc připomínal Krásku a zvíře. V novém pořadu Příběhy z holičství se Ondřej Novotný rozpovídal o chvílích, kdy si sáhl na dno svých fyzických i psychických sil a vlastní žena ho nepoznávala.

Petra Járková
Petra Járková 01. 04. 2019 08:00

Moderátor a organizátor zápasů MMA Ondřej Novotný, kterému se nedávno podařilo do týmu Oktagon získat i obávaného bijce Karlose Vémolu, není žádné tintítko. Reprezentačně hrál házenou a je mistrem thaiboxu. Přesto se s následky pobytu na ostrově Caramoan při natáčení Robinsonova ostrova vyrovnával několik měsíců.

Šlo o nejpřísnější věc, kterou jsem kdy zažil. A to jak pro účastníky, tak pro štáb. Bylo to opravdu krásné, ale hodně drsné. Režim, který byl při natáčení nastolený, hodně leze na psychiku, na fyzičku, a tím pádem se pod jeho tlakem lidi lámou jako sirky, a to hlavně ti ze štábu. Chvílemi to bylo dost na hraně. Celé to bylo o velkém hladu a utrpení,“ líčí zkušený komentátor sportovních utkání perné okamžiky ve filipínském ráji.

Může to vypadat, že zatímco účastníci bojovali o život, tak já jsem tam byl na dovolené, ale tak to není. Makal jsem osmnáct i dvacet hodin denně. Například, když soutěžící hráli hodinu a půl hru, tak pro mě to znamenalo být na place tak dvě hodiny předem a další dvě hodiny po tom, co oni skončili. To celé probíhalo na slunci v padesátistupňovém horku. Moje žena by vám řekla nejlíp, že když jsem se vrátil domů, tak to se mnou bylo k nevydržení,“ dodává Novotný. 

Zápasy MMA, kterým se už pár let naplno věnuje, chce i nadále jen organizovat. „V tuhle chvíli si neumím představit, že bych nějakou výzvu přijal. Nemám s nikým takový problém, abych si to s ním musel vyřídit v boji. Momentálně nevidím ani nikoho, s kým by bylo atraktivní vlézt do klece pro pobavení lidí a především mě samého,“ vylučuje možnost duelu pohledný sympaťák, což je jistě dobrá zpráva i pro jeho drahou polovičku.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články