Volil se nejkrásnější muž světa: Vyhrála exotika, nebo klasika? Uspěl český zástupce?

Ostatní finalisté včetně Jakuba vítězi trofej přáli
Zdroj: Instagram/Mr.Supernational
Jakub Kochta se dostal do TOP 20. Gratulujeme!Vítězem soutěže o nejkrásnějšího muže světa se stal exotický krasavec z IndieToto božské tělo nás reprezentovalo ve světěFinalisté si soustředění v Polsku užívali+ 7 fotek+ 8 fotek

O víkendu proběhlo v Polsku finále soutěže mužské krásy Mr. Supranational. Naši zemi reprezentoval stříbrný Muž roku Jakub Kochta. Jak se mu v soutěži vedlo a jací krasavci byli letos k vidění?

Redaktor
Redaktor 13. 12. 2018 09:47

Jakub si sice na stupně vítězů nesáhl, ale v konkurenci z více než stovky zemí se dostal do TOP 20, což je velmi slušný úspěch.

„Plno lidí z modelingu mi říkalo hned po skončení, že byli v šoku, podle nich jsem měl být minimálně v TOP 10. Ale pro mě je to umístění výzvou k tomu, abych na sobě víc pracoval. Být zdrcený z toho, že jsem se nedostal tak daleko, jak jsem chtěl anebo mě viděli ostatní? To teda ne. Ba naopak bych jim chtěl ukázat, že udělali chybu,“ vyjádřil se po soutěži.

Mužským vítězem se stal Prathamesh Maulingkar z Indie, který měl opravdu upřímnou radost. Vy se nyní můžete podívat na finalisty světové soutěže krásy a jejich finálový večer.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články