Tvář roku 2019: Komplikace v přímém přenosu! Na stříbrné příčce se umístili tři uchazeči

Vítězové Tváře roku 2019.
Zdroj: Roman Šebek
Vítěz soutěže Tvář roku 2019.V porotě zasedla například Andrea Pomeje.Počasí nebylo úplně ideální.Soutěž se konala pod širým nebem.+ 9 fotek+ 10 fotek

Letos tomu bylo už po devatenácté, kdy se konalo finále prestižní soutěže Tvář roku 2019. Vítězi se stali Monika Melčáková a Jan Petr Laštůvka. Druhé místo ženské Tváře získala Kateřina Jelínková, ovšem za mužské pokolení skončili na druhém místě hned tři finalisté, tak o absolutním stříbrném vítězi muselo rozhodnout publikum.

Petra Járková
Petra Járková 23. 04. 2019 08:00

Letošní finále 19. ročníku Tváře roku 2019 se uskutečnilo na střešní terase luxusního Fashion Clubu a ačkoliv pořadatelé Josef Čermák, Yvonne Mueller a Michal Šeda počítali s mokrou variantou, počasí se umoudřilo, a tak mohl proběhnout finálový boj mezi finalistkami a finalisty při západu slunce nad stověžatou Prahou, což umocnilo jeho jedinečnou atmosféru.

Finálový večer soutěže moderovala Eliška Trokanová. Začal módní přehlídkou osmi finalistek a finalistů ve volnočasovém oblečení, následovalo pěvecké vystoupení zpěvačky Katie Kei, po kterém se finalisté předvedli i ve spodním prádle.

Mikrofonu se ujala také dcera zesnulého premiéra Stanislava Grosse Natálka, která publikum okouzlila svým zpěvem. Jak už to u podobných soutěží bývá, ani zde nechyběly volné disciplíny a přehlídka společenského oblečení. 

Mezi tím, co čtrnáctičlenná porota složená z partnerů a ze známých tváří, jako jsou například zpěvák Jan Kopečný, Anife Hassan Vyskočilová, herečka a zpěvačka Eva Burešová, moderátor Petr Vojnar, Miss České republiky 2009 Aneta Vignerová, dýdžejka Andrea Pomeje, bodovala a pořadatelé sčítali body, publiku zazpíval účastník letošního ročníku soutěže The Voice Jaroslav Parči.

Vyvrcholením večera bylo vyhlášení vítězů. Ženskou Tváří roku 2019 se stala Monika Melčáková, mužskou Tváří roku 2019 se stal Jan Petr Laštůvka.

Na druhém místě skončila za ženy Kateřina Jelínková. Druhou příčku za muže však obsadili hned tři finalisté se stejným počtem bodů, a tak o vítězi rozhodlo publikum. Titul tak získal Jiří Kubeš.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články