Nový seriál Pouť: Rozjetý devadesátky od scenáristy MOSTU! Petra Kolečka: V hlavních rolích Prachař a Holubová

Eva Holubová vnese do seriálu rozhodně spoustu vtipu
Zdroj: Televizeseznam.cz
Prachař se teď objevuje všude a není tomu ani jinak v seriálu Pouť: Rozjetý devadesátkyMatěj Dadák exceloval v seriálu Vyprávěj a nyní ho opět můžeme vidět v retro seriáluJakub Prachař s Matějem DadákemEva Holubová vnese do seriálu rozhodně spoustu vtipu+ 8 fotek+ 9 fotek

Po komediálním seriálu Lajna, mysteriózní minisérii Skvrna a hvězdném Mostu! přichází Kolečko s další novinkou z hrané tvorby. Je jí pokračování seriálu Přijela pouť, který se odvysílal loni na podzim.

Petra Járková
Petra Járková 22. 04. 2019 12:00

Druhá, osmidílná řada s názvem Pouť: Rozjetý devadesátky se přesouvá do tehdejšího Paláce kultury, kde se odehrávají nejen zkoušky na muzikál Dracula, ale i nekalé praktiky politických předáků a privatizační podvody.

V hlavních rolích se představí Jakub Prachař, Matěj Dadák, Eva Holubová, Lucie Vopatová, Jaromír Dulava, Ondřej Pavelka, Michal Suchánek a Richard Genzer. Premiéru prvního dílu uvidí diváci již 5. května na novém videoportálu Televizeseznam.cz.

Seriál Pouť: Rozjetý devadesátky bude opět zaměřený na široké divácké publikum. První série byla, co se týká sledovanosti, velmi úspěšná. Jen v onlinu měla přes čtyři miliony zhlédnutí,“ říká šéf obsahu Seznam.cz Igor Kalaš.

O čem seriál vlastně bude?

Daniel Dressler přichází do Prahy, aby zde začal nový život. Bez lží, zločinů, ale také bez pouti a bez ruky. Nechá se zaměstnat panem Vaňkem v menší realitní firmě, která sídlí v Paláci kultury. Daniel se chce prostě zašít v „obyčejné“ profesi, vídat svého syna, co to půjde, a žít klidný život. Jenže vznětlivý Vaněk dostává záhy po Danielově nástupu infarkt a ten tak zůstává ve firmě sám se dvěma kolegy: přihlouplým a naivním Frantou Kulichem, jehož zajímá jen muzikál Dracula, který se zkouší o pár pater níž, a jenž je platonicky, avšak fatálně, zamilovaný do Lucie Bílé, a inteligentní, leč nesmělou a neprůbojnou Anežkou Kosovou. Trojice se musí rozhodnout, kdo převezme za firmu zodpovědnost. Daniel nechce a Anežka se na to prostě necítí. Nezbývá, než jmenovat prozatímním šéfem Frantu.

Kulich vede firmu dost svérázně a zpočátku to vypadá, že to nemůže zvládnout. Musí se navíc potýkat s dotěrným vekslákem Soudkem a kontroverzním stavebním projektem. V Paláci kultury se k tomu všemu koná kongres ODS, který přináší Frantovi lákavé, avšak rizikové příležitosti. Seznamuje se mimo jiné s mnoha vlivnými politiky včetně premiéra Václava Klause. Kulich se tak ocitá na křižovatce a do nezáviděníhodné situace dostane i Daniela, který může přijít o znovunalezenou čest, Anežku, ale nakonec také o syna Jindřicha.

 

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články