Netradiční Silvestr: Vychutnejte si Nový rok v srdci Malých Karpat

Krásné místo pro strávení Silvestra.
Zdroj: Zochova chata
Krásné místo pro strávení Silvestra.Interiér a pokoje jsou úžasné.Zochova chata se pyšní dokonalou slovenskou kuchyní.Užijte si Nový rok s kocovinou v nádherném wellness.+ 1 fotka+ 2 fotky

Přemýšlíte, kam vyrazit na Silvestra, a rádi byste zažili něco netradičního? Chcete být obklopeni přírodou a zároveň mít luxusní pohodlí a péči, skvělou zábavu a výborné jídlo? Pak je Silvestr v Zochově chatě to pravé. Silvestrovský balíček obsahuje kromě ubytování také bohatý silvestrovský program, kde nebude chybět hudba k tanci v podání kapely Party Beat, DJ ani tradiční cimbálovka. Těšit se můžete také na atraktivní tombolu či půlnoční ohňostroj.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 20. 12. 2018 11:47

Luxusní hotel Zochova chata skvěle zapadá do oblasti, v níž leží. Historická stavba, původně srub, byla před několika lety citlivě zrekonstruována tak, aby byla moderní, ale zároveň ctila okolní přírodu i svůj původ. Proto je Zochova chata postavena ze dřeva, skla a kamene.

Hotelu se ne nadarmo přezdívá Klenot lesa. Interiér je navíc zařízen podle principů filozofie feng-šuej a součástí hotelu je elegantní wellness a spa.

Podnik se pyšní také vlastní kolibou, v níž je podávána tradiční slovenská kuchyně, doplněná malokarpatskými vinařskými specialitami.

Autentičtější zážitek z Malých Karpat už najdete jen málokde. Pokud chcete strávit Silvestra právě tam, pak máte jedinečnou šanci! Ještě mají pár míst.

Více o silvestrovské nabídce se dozvíte ZDE!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články