Tipy na cestovní vychytávky: Jak ušetřit místo a stále ho mít dost na šminky?

Drobnosti pak vložte do pouzder. A můžete začít plnit kufr. Nejtěžší položky na dno, vzkazuje herečka, kterou si můžete pamatovat z bondovky Dnes neumírej.
Zdroj: Pinterest.com
Kapesní ventilátor vám pomůže ve velkých horkách.Přenosná lednice je skvělou volbou na romantický piknik i na rodinnou dovolenou.Oční masku Cocoon a špunty do uší ocení každý cestovatel.Vychytané kosmetické zrcátko do nejmenšího detailu.+ 6 fotek+ 7 fotek

Všichni známe to drama, když odjíždíme na dovolenou a nemáme v kufru dostatek místa na věci, které prostě "nutně potřebujeme"! Lítost střídá vztek následovaný bezmocí. My vám přinášíme tipy, díky kterým ušetříte místo, a také ty, které udělají vaši dovolenou příjemnější a komfortnější.

Petra Járková
Petra Járková 21. 05. 2019 14:00

Špunty do uší a maska na oči

Nezbytné vybavení, bez kterého se na cestách neobejdete. Špunty přijdou vhod velice často. Pokud jste přesvědčeni, že je nepotřebujete, protože usnete kdekoli, vězte, že potřebujete. Ucho je jediný orgán, který neumíme vypnout. Když spíte v rušném prostředí, tělo neodpočívá tak, jak by si odpočinulo v naprostém klidu. A maska zase zajistí to, že si odpočinete, i když bude na druhé straně světa pravé poledne.

Cestovní pouzdro na šperky

Mějte přehledně uspořádané zavazadlo a uložte si šperky a jiné drobnosti do rolovacího cestovního pouzdra Compactor. No není to nádhera, že už nebudete muset odjíždět na dovolenou s jedním párem náušnic!

Zázračné kosmetické zrcátko

Už nikdy nebudete bez Tru-Lux světla, ať jste kdekoliv. Jedná se o světlo imitující denní svit. Buďte přesvědčeni o svém bezchybném vzhledu bez ohledu na to, kam povedou vaše cesty. Zrcátko dále nabízí trojité zvětšení a je dobíjecí.

Mini kapesní ventilátor

Horké měsíce, sluníčko a krásné období léta, které všichni milujeme, se blíží. Jenže my většinu času netrávíme u vody, ale v kancelářích nebo přeplněné MHD, nebo na cestách. Naštěstí je tu pomoc v podobě malého ventilátoru, který oceníte vždy, když už se bude zdát horko k nevydržení. Ventilátor je malý a snadno ho schováte do batohu a kabelky. Budete ho tak mít po ruce vždy, když budete potřebovat zchladit.

Solární nabíječka vás může zachránit

S touto univerzální solární nabíječkou lze nabíjet mobilní telefony a podobná zařízení. Součástí je i svítilna s LED diodami a praktickým háčkem k zavěšení. Svítilnu lze nabíjet pomocí solárního panelu, nebo lze použít nabíječku mobilního telefonu. Solární panel se vystaví slunečnímu svitu a propojí se se zařízením určeným k nabití. Nabíjení se okamžitě spustí, je zde přímá úměra čím silnější sluneční svit, tím rychleji se zařízení nabije.

Vychlazené nápoje kdekoliv

Během teplých letních dní volají parky, zahrady a zelené plochy k zábavě pod širým nebem. Pro uhašení žízně kdekoliv je ideální termo chladicí box Big Picknicker. Tenhle malý zázrak je flexibilní ve svém použití. Ať už je to horká káva během dlouhé cesty autem, nebo chladné bublinkové nealkoholické nápoje: Termo box udrží jídla a nápoje teplé i chladné.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články