Dcera Johna Travolty vyrostla do krásy: Ella má s tátou nezvykle silný vztah. Možná i díky intimnímu porodu

Ella Bleu Travolta
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Herečka, zpěvačka a modelka Ella Bleu Travolta, která je jedinou dcerou Johna Travolty a jeho zesnulé manželky Kelly Preston, okouzlila přítomné na milánském Fashion Weeku.Z někdejší malé holčičky je dnes sebevědomá mladá dáma. A jak vidno, po rodičích zdědila nejen talent, ale i nevšední krásu.Ella Bleu Travolta do společnosti moc často nechodí, ale když už se tam objeví, je nepřehlédnutelná.S tátou Johnem a bráškou Benjaminem má Ella nevšední pouto. Už přes tři roky se musejí obejít bez maminky a manželky Kelly Preston, která zemřela v 57 letech na rakovinu prsu.+ 1 fotka+ 2 fotky

Milánský týden módy vylákal do společnosti nejen celebrity, ale i dívku, která se jinak fotoaparátů spíše straní. Ella Bleu Travolta (23) přesto na přehlídce návrhářky Elisabetty Franchi zastínila všechny přítomné. A to nikoli díky slavnému příjmení, nýbrž osobnímu kouzlu, které zdědila po rodičích Johnu Travoltovi (70) a Kelly Preston.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 27. 02. 2024 13:30

Ella si pro svou první sólovou vycházku na ostře sledovanou módní akci zvolila černý flitrovaný top s výstřihem až k pupíku, který doplnila stejně barevnými kalhotami, jemným páskem a elegantním blejzrem. Monochromatický outfit už jen doladila zlatými náušnicemi a hladkým drdolem z havraních vlasů. Dokonalost sama.

Ella Bleu s Johnem Travoltou tvoří dokonalý tandem

Nebyl to ale jen vytříbený model, co poutalo pozornost přítomných. Z ještě nedávno roztomilé Elly vyrostla vskutku atraktivní dívka, která talentem ani vizáží nezapře své slavné rodiče. A ani se o to nesnaží. S tátou Johnem ji pojí mimořádně silné pouto. Když v červenci 2020 zemřela na rakovinu prsu Ellina maminka a Johnova dlouholetá manželka Kelly Preston, zůstali na všechno sami. Navíc se museli postarat o nejmladšího člena rodiny, Ellina tehdy desetiletého brášku Benjamina.

Přesto si na osud nikdy nestěžovali. Společně se naopak vrhli do několika projektů - včetně reklam pro Super Bowl nebo PlayStation - a Ella se postupně vypracovala v nadějnou herečku, zpěvačku i modelku. "Je svá. Je laskavá, velkorysá, půvabná a prostě nádherná. Nevím, jak se to přihodilo a rozhodně si za to nepřičítám žádné zásluhy, jen ji prostě zbožňuji," svěřil se hrdina Pomády roku 2019 magazínu People.

John Travolta si svou jedinou dceru osobně "porodil"

Za jejich mimořádné pouto může možná i fakt, že Ella přišla na svět v intimním prostředí domova, přičemž herec nechyběl u porodu. "John něžně vzal Ellu pod ramínky, když byla stále ještě napůl v porodních cestách, a položil mou ruku na tu svoji. Společně jsme porodili a pak položili Ellu na mou hruď," vzpomínala na nejkrásnější okamžik svého života Kelly Preston v rozhovoru pro magazín Redbook.

Ella se tak stala dokonalou tátovou holčičkou. Herec jí nedokázal nic upřít, a když k němu v sedmi letech přišla, že by chtěla hrát ve filmu, objížděl s ní konkurzy a nakonec sehnal roli ve filmu Starý páky. Později se Ella objevila ve filmu Ztracená minulost, kde si zahrála s tátou, a účinkuje také v chystaném dramatu Lost in Wonderland.

Předloni pak coby modelka šla přehlídku pro Karla Lagerfelda a během covidu se začala intenzivně věnovat hudbě. Vydala singly Dizzy a No Thank You. "Táta je na mě opravdu hrdý, což mi dělá radost," svěřila se. "Má rád tenhle hudební styl, takže moje skladby poslouchá a všude se jimi chlubí," prozradila na závěr černovlasá kráska.

Jak to jediné dceři Johna Travolty sluší, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Zdroje informací:
People.com
Hellomagazine.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články