Denní horoskop na 16. března 2024: Berani by měli hodit starosti za hlavu a užívat si víkend, Štíři musí zariskovat

Denní horoskop na 16. března 2024: Berani by dnes měli hodit starosti za hlavu
Zdroj: Pixabay

Denní horoskop nejen pro ženy na sobotu 16. 3. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.

Jana Jánská
Jana Jánská 16. 03. 2024 01:00

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Máte pocit, že je toho na vás nějak moc. Nemusíte přece všechno udělat okamžitě, povinnosti si rozvrhněte a zaúkolujte i rodinu. Možná byste měli vyrazit za kulturou a odreagovat se.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Nezapomínejte, že ke spokojenosti vám nestačí jen pracovní úspěchy, ale i rodinné štěstí. Věnujte se více svým blízkým, které jste v poslední době zanedbávali.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Nedělejte nic, do čeho se vám nechce. Vždyť je sobota! Starosti hoďte za hlavu a užívejte si víkend. Věnujte se hlavně aktivitám, které vás baví a naplňují.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Nemějte obavy důvěřovat svým pocitům. Pokud vám někdo z blízkých nachystal hezké překvapení, nepodezírejte ho z postranních úmyslů. Dejte najevo radost a nekazte pohodovou atmosféru.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Horoskop prozrazuje, že někdy je vhodným řešením kousnout se do jazyka a nepřesvědčovat druhé o své pravdě. Lidé, kteří se pletou, na to musí přijít sami. Nepomohou jim žádné argumenty...

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Hvězdy říkají, že vás čeká příjemný den. Nekazte si to poučováním druhých a vyvyšováním se nad nimi. Snažte se krotit svůj temperament, ať nevyvoláte konflikt.

Doporučené video: Tři znamení zvěrokruhu a jejich válčení se špinavými talíři.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Budete muset vyřešit jisté neodkladné záležitosti. Překonáte-li se, všechno zvládnete na jedničku. Věřte, že ten pocit, kdy jste zachránili situaci, bude stát za to.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Neměli byste se spoléhat na to, že vaše problémy vyřeší někdo jiný z rodiny. Tak přestaňte dělat mrtvého brouka. K některým věcem budete muset zaujmout stanovisko.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Přátelé vás budou chtít zapojit do svých aktivit. Ještě dříve, než jim odsouhlasíte účast na jejich programu, rozmyslete si, jestli vám to stojí za problémy v rodině. Nemáte se o víkendu spíše věnovat svým blízkým?

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Zdá se, že budete muset zariskovat. Když se zachováte odvážněji, otevřou se před vámi nové možnosti, z nichž budete moci těžit ještě dlouho. Aktuálně přece nemáte co ztratit, tak směle do toho...

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Zjistíte, že i když jste si některé věci do puntíku naplánovali, tak je najednou všechno úplně jinak. Neměli byste panikařit. Nakonec se ukáže, že nastalá situace má svá pozitiva.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Nezanedbávejte péči o své zdraví a nezatěžujte se řešením problémů jiných lidí. Myslete konečně také trochu i na sebe.

Přečtěte si váš měsíční horoskop lásky ➔

Související články

Další články