Denní horoskop na 28. února 2024: Ryby požádá o pomoc blízký přítel, Střelci budou překypovat energií

Denní horoskop na 28. února 2024: Ryby dnes požádá o pomoc blízký přítel
Zdroj: Freepik

Denní horoskop nejen pro ženy na středu 28. 2. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.

Jana Jánská
Jana Jánská 28. 02. 2024 01:00

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Zkuste dát šanci člověku, který vám nedávno vstoupil do života. Zřejmě jste se nechali ovlivnit řečmi ostatních. Nyní sami cítíte, že tu něco nehraje. Nejlépe bude, když si promluvíte přímo s tím člověkem.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Pomozte blízkému příteli, který vás o to požádá. Zachovejte však diskrétnost. Nikomu cizímu se nesvěřujte ani se svými soukromými problémy. Ukázali byste své slabiny, někdo by toho pak mohl zneužít.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Hvězdy prozrazují, že budete mít šanci napravit dávnou křivdu. Měli byste si vyříkat nedorozumění s někým, na kom vám pořád velice záleží. Nastal čas odhodit hrdost stranou a posunout se zase o kus dál.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Dostanete se do situace, kdy ustoupíte prvnímu člověku, co vám zahraje na city. Hlavně nepodlehněte lichotkám, i když je tak zbožňujete...

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Zamyslete se nad tím, zda někoho nespravedlivě neobviňujete z toho, na čem vinu nemá. Nemůžete věřit všemu, co říkají ti, kteří mají tu výhodu, že je znáte déle. Ukažte všem, že si umíte udělat vlastní názor.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Dejte si pozor na sklony k nesoustředěnosti. Snažte se své úkoly dotáhnout do konce. Překonejte se i v těch chvílích, kdy vám už bude docházet energie. Námaha vám přinese kýžené ovoce.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Horoskop prozrazuje, že se na obzoru rýsuje něco, k čemu jste upínali naději. Ale ještě předtím, než budete mít zcela vyhráno, musíte změnit přístup v některých záležitostech. Je to jen na vás, tak teď nepolevujte...

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Hvězdy vás nabádají, abyste si dobře rozmysleli, zda se chcete přizpůsobit novým podmínkám ve své kariéře. Víte dobře, že když se s něčím neztotožňujete, chybí vám pak motivace k pořádnému výkonu.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Dnes buďte důslední při plnění svých povinností, víte dobře, že jich není zrovna málo. Připravte se také na to, že vás čeká řešení urgentního problému. Nepřijímejte žádnou nabídku, aniž byste si ji promysleli.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Nezačínejte novou práci, dokud nemáte dodělané veškeré resty. Se soukromými starostmi se svěřujte pouze důvěryhodnému člověku. Pokud tedy nechcete, aby o tom za chvilku věděli všichni okolo...

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Překypujete energií a samými originálními nápady. Využijte toho ve svůj prospěch a snažte se prosadit všechno, co si přejete. Uvidíte, že se vám to povede bez větší námahy.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Využijte naplno svůj tvůrčí potenciál, nemusíte přece jen lenošit. Domácí povinnosti berte doopravdy vážně, aby nedošlo ke zbytečným konfliktům. Je třeba splnit to, co jste rodině slíbili.

Přečtěte si váš měsíční horoskop lásky ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články