3 znamení zvěrokruhu, která neumějí přiznat, když se mýlí. Nepatříte mezi ně i vy?

3 znamení zvěrokruhu, která neumějí přiznat, když se mýlí. Nepatříte mezi ně i vy?
Zdroj: Shutterstock

Přiznat chybu chce trochu odvahy, špetku sebevědomí a tunu pokory. Jste mezi těmi, kteří lžou do poslední chvíle, nebo víte, kdy je čas přiznat, že jste se mýlili? Následující tři znamení zvěrokruhu jsou ten první případ.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 01. 11. 2021 07:00

Podívejte se s námi, kteří lidé nikdy nepřiznají, že udělali chybu, protože by jim to podkopalo jejich už tak velmi nízké sebevědomí. Nejste náhodou mezi nimi?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Nejistota, nejistota a znovu nejistota. Ač na oko jsou to ty nejúspěšnější osoby na světě, ve skutečnosti je děsí, že se spletou. Pokud se tak stane, dělá jim velké obtíže něco takového vůbec přiznat. Musejí na to mít náladu a dobrou společnost.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Rybičky mají na věci zrovna takový názor, jaký se v danou chvíli hodí. Zřejmě je nikdy dostatečně nepochopíte, protože umějí být falešné a zlé. Zároveň mají o sobě tak nízké mínění, že jim představa vlastního pochybení způsobuje žaludeční neurózu. Pokud už přiznají, že se spletly, nikdy se o tom dále bavit nebudou.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Arogantní a namyšlené Panny si odjakživa myslí, že vědí všechno nejlépe. Pokud jim vytknete chybu, řeknou vám tisíc důvodů, proč je jejich chyba správnou volbou. Jsou mistři argumentace, nakonec to vzdáte a přitakáte jim. Ačkoliv víte, že jsou úplně vedle. Nechte je v tom. Stejně nechtějí slyšet opak.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články