Částečné zatmění Slunce přináší opakující se jedničky. Očistí vztahy a přinese i chvíli k zamyšlení

Částečné zatmění Slunce přináší opakující se jedničky. Očistí vztahy a přinese i chvíli k zamyšlení
Zdroj: Freepik

Novoluní ve Štíru i částečné zatmění Slunce přichází ve stejný den, vrcholí také meteorický roj Orionidy. Co čeká během tohoto mimořádného spojení právě vás?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 23. 10. 2022 06:00

Chvíle, kdy se na obloze děje něco mimořádného, jsou pro nás příležitostí. Jinak tomu nebude ani během částečného zatmění Slunce, které nás zastihne v úterý 25. 10. 2022, stejně jako novoluní ve Štíru.

Spojení jedniček při zatmění Slunce přináší unikátní sílu

Úkaz by měl začít přesně v 11:11, což jen potvrdí intenzivní chvíle, kdy je třeba nic nepromarnit. Opakující se jedničky totiž symbolizují nový začátek, splněné sny i velké šance ke změně. Zatmění Slunce nastává ve chvíli, kdy se Měsíc v novu ocitne na přímce mezi Sluncem a Zemí. Velikost zatmění bude kolem 40 %, trvat bude přibližně dvě hodiny.

Do roku 2030 by mělo přijít ještě několik zatmění Slunce, další v březnu 2025. Jde o naprosto unikátní sílu, která vám dá vůli překonat to, co už jste dávno považovali za vyřešené. Staré křivdy by se znovu mohly přihlásit o pozornost. Opakující se čísla v údajích o zatmění nabádají k pochopení sebe sama.

Čím se při pozorování zatmění Slunce chránit?

Jedničky jsou obecně velmi dobrým znamením. Už to, že zatmění Slunce přichází krátce před obědem, znamená, že  nás vede k přijetí životního rytmu, který máme, a dá nám prostor vytvořit si změnu podle svého. Nemusíte se neustále porovnávat s ostatními, abyste se cítili šťastní. Dokážete daleko víc.

Nezapomeňte, že při pozorování zatmění byste měli nosit speciální brýle a rozhodně se bez ochrany zraku nedívat přímo do slunečního kotouče. Brýle se dají pořídit přímo na hvězdárnách nebo můžete sáhnout po svářečském filtru stupně 13 a vyššího. Využít lze podle vyjádření astronoma Petra Horálka pro Pražský deník také temný rentgenový snímek, černou část vyvolaného filmu do foťáku, případně kotouč z diskety.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články