Erotický horoskop na víkend: Kdo se pustí do nebezpečné hry a koho čeká záplava romantiky?

Erotický horoskop na víkend: Kdo se pustí do nebezpečné hry a koho čeká záplava romantiky?
Zdroj: Freepik

Jaro je v plném proudu a stejně tak budou v postelových hrátkách k nezastavení některá znamení zvěrokruhu. U koho můžete o víkendu čekat romantiku a kdo bude balancovat na ostří nože? Nový astrologický rok přináší energii začátku, kterou by byl hřích nevyužít!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 25. 03. 2022 06:00

V neděli nastala jarní rovnodennost a také začal nový astrologický rok. To s sebou přináší spoustu energií, se kterými se musejí jednotlivá znamení zvěrokruhu vypořádat. Jak zapůsobí právě tento víkend?

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Vy ale pořádně pokoušíte osud, že? Někdo z vaší minulosti, kdo už vám dříve svým přístupem pěkně zatopil, se vrací zpět. A dokonce to vypadá, že si znovu nedáte říct a pustíte se do velmi nebezpečné hry. Tento víkend by to mohlo skončit svršky na zemi, výčitkami nad ránem a pořádnou kocovinou. Stojí vám to za to pořád, nebo na sebe jen strháváte pozornost, které se vám nedostává?

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Hlavu vzhůru, přichází nezávaznost! Vztahy vás tento víkend určitě bavit nebudou. Toužíte po něčem nespoutaném a zároveň trochu pošetilém. Jestli půjdete do nejbližšího baru a sbalíte tam prvního, co vám koupí drink, nebo zavoláte svému bývalému a zavzpomínáte na staré časy, to už je na vás. Lákat vás bude vše zakázané.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Máte za sebou náročný týden, ve kterém proběhlo mnoho hádek. I proto si to o víkendu vynahradíte pořádnou romantikou a vášnivými okamžiky. Nebojte se svého partnera překvapit malým dárkem, který vůbec nemusí být spojený se sexem. Může to být jen vyjádření toho, že svého partnera zkrátka milujete a toužíte s ním být. Mějte se na pozoru, poslední dobou děláte jednu chybu za druhou.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články