Jeden z nejdůležitějších úplňků ve Štíru: Nastane přechod od nestability k řádu, pozor si ale dejte na finance

Jeden z nejdůležitějších úplňků ve Štíru: Nastane přechod od nestability k řádu, pozor si ale dejte na finance
Zdroj: Freepik

Přichází silný úplněk ve Štíru a s ním vhodný čas na vizualizaci a podporu snů. Hvězdy naopak nepřejí financím, a tak by si měl každý překontrolovat, zda má zaplaceno vše, co musí. Co dalšího čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 14. 05. 2022 06:00

Květen je měsícem lásky a také velkých změn. Štíři budou ve své nejsilnější energii, přichází totiž velmi důležitý úplněk v jejich znamení. Nastane v pondělí 16. května v 6:13. Nejvíce ovlivní pohlavní orgány, konečník, anus, stydkou kost, vaječníky a pohlavní žlázy. Úplněk v určitém znamení vždy znamená, že Slunce a Luna jsou v opozici, jde tedy o zesílení napětí.

V popředí budou při úplňku emoce

Právě v tento den půjdou emoce a rozum proti sobě. Toužit budeme po lásce i kariéře, penězích i laskavosti. Zejména Štíři budou v tento den postaveni před důležité rozhodnutí, které ovlivní jejich další život. Někteří si všimnou, že v jejich životě není něco v pořádku a zatouží po změně.

Smlouvy, které byly v minulosti uzavřeny, získají značné trhliny. Finanční krize, které jsme čelily v nedávných měsících, zmizí a vztah k financím se zahojí. Je čas znovu povstat a začít se řídit tím, co chcete skutečně vy. Nenaplňujte očekávání ostatních, pečujte o sebe. Buďte k sobě dostatečně laskaví.

Pří úplňku půjde hlavně o majetek

Půjde o majetek a finance. Dejte si v tomto období pozor na nesplacené závazky a braní dalších půjček, rozhodně není vhodná doba. Plánovaným koupím nemovitostí také přáno nebude. Investování hvězdy ale podpoří, zaměřte se však na dlouhodobější projekty. Nestabilita, která dlouho ovlivňovala psychickou pohodu jednotlivců, se změní v perfektní řád. Půjde zejména o urovnání partnerských neshod.

Během úplňku se tradičně nedoporučují žádné lékařské zákroky, vhodné je naopak sbírat kořeny bylin, které mají teď největší sílu. Nesušte ale jejich nadzemní část, stejně tak nestříhejte živý plot, neřežte stromy a květiny. Nechte zahradu odpočívat, aby nabrala sílu na další část roku.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články