Káva podle horoskopu: Hodí se k vám espresso, ristretto nebo cappuccino?

Káva podle horoskopu: Hodí se k vám espresso, ristretto nebo cappuccino?
Zdroj: Pixabay.com
BERAN (21. 3. - 20. 4.): Zrozenci v tomto znamení zvěrokruhu milují dobrodružství, jsou stále akční a kávu přímo milují. Musí jí však pít silnou. Ta je nadopuje a žene k neuvěřitelným výkonům. Cafe au lait je pro ně vhodnou volbou.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Býci mají rádi klid a pohodu, proto je u šálku kávy uvidíte sedět velmi často. Nikdy si nedávají mini šálek espressa, ale najdete u nich něco většího. Vhodné je pro ně caffé americano.BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.): Blíženci nikdy neví, co přesně vlastně chtějí. "Potřebují" totiž úplně vše, což je jejich celoživotní problém. Největším strašákem je pro ně nuda a stereotyp. Klasickou kávu u nich tedy nečekejte. Vhodné je pro ně espresso.RAK (22. 6. - 22. 7.): Raci jsou milí a něžní lidé, kteří milují kávu bez kofeinu. Pokud to jde, ještě si ji ochutí mlékem. Nesladí a pohled na kávu je prostě uklidňuje. Pokud je chcete opravdu uctít, naservírujte jim skutečnou delikatesu: cibetkovou kávu.+ 8 fotek+ 9 fotek

Co Čech, to milovník piva a kávy. Ne každý však kvalitní kávu pozná, a tak považuje za vrchol luxusu americano. Jak jste na tom podle znamení zvěrokruhu s pitím kávy právě vy?

Jana Jánská
Jana Jánská 31. 01. 2021 04:00

Znamení zvěrokruhu toho o nás prozrazuje mnohé. Jaký temperament máme přednastavený, naše základní povahové vlastnosti, naše slabé i silné stránky. A také to, co v životě preferujeme. Optikou hvězd se můžeme podívat i na takovou "samozřejmost", jakou je pití kávy.

Hvězdní milovníci kávy

Existuje řada znamení zvěrokruhu, která si život bez kávy nedovedou představit. Berani například milují dobrodružství, jsou neustále akční a kávu přímo milují. Býci naopak zbožňují klídek a pohodičku, proto si málokdy dají šálek espressa, ale najdete u nich něco objemnějšího - prostě proto, aby si kávu dokázali vychutnávat dlouho.

Další znamení zvěrokruhu jsou naopak velmi náročná, co se kávy týče. Tak třeba Lvi chtějí vždy to nejlepší a "turkem" jako z hospody je rozhodně neuctíte. Obarvená voda, odfrknou si. A jak to máte s pitím kávy právě vy podle vašeho znamení zvěrokruhu? Podívejte se do galerie!

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články