Novoluní ve znamení Kozoroha: Přináší nový pracovní začátek i skvělou dobu pro randění

Novoluní ve znamení Kozoroha: Přináší nový pracovní začátek i skvělou dobu pro randění
Zdroj: Unsplash

Ještě před Vánoci nás čeká novoluní, které probudí veškeré naše smysly a dá nám odvahu ke změně. Co čeká v pátek 23. prosince právě vás?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 22. 12. 2022 06:00

Novoluní je tradičně novým začátkem, otevřenou branou ke změně. To prosincové přichází ve znamení Kozoroha, a to v pátek 23. prosince přesně v 11.16. Ovlivní zejména páteř, klouby, kolena, kůži a vlasy. 

Novoluní přináší čas na předsevzetí

Bude rozhodnutím a zahojením ran, které jsme v roce 2022 nasbírali. Nabádá k odpočinku a načerpání sil, příhodně přichází jen chvíli před Vánoci. Podpoří ale také přátelské vztahy, vhodná doba je rovněž pro randění a potkávání se s těmi, které už jste dlouho neviděli.

Přináší šanci na nový začátek a ukončení starého. Dovolí, aby si každý rozmyslel, co chce v životě zachovat, a podle toho jednal. Pokud jste si ještě nestanovili cíle pro rok 2023, je vhodný čas právě teď.

Díky novoluní se naučíme říkat pravdu do očí

Velká příležitost přichází zejména pro Střelce, Kozorohy, Vodnáře a Ryby. Všichni budou sršet energií a nasají do sebe odvahu změnit, co nefunguje. Na druhé straně si přestaneme lámat hlavu se zbytečnostmi a naučíme se říkat lidem pravdu do očí.

Nezapomeňte, že během novoluní byste měli nechat půdu odpočívat a také nepodstupovat žádný lékařský zákrok. Počátek nového bude o to intenzivnější, že novoluní přichází na konci roku 2022 a umožní nám přivítat nový rok.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články