Novoluní v Raku: Zamává se vztahy a přinese odvahu postavit se energetickým upírům

Novoluní v Raku: Zamává se vztahy a přinese odvahu postavit se energetickým upírům
Zdroj: Freepik

Ve středu 29. 6. 2022 ve 4.52 přichází novoluní v Raku. Odstraní nám ze života emoční upíry, kteří přišli jen proto, aby profitovali z naší energie. Jedním z hlavních poselství je tak svou energii, a také fyzické tělo, chránit před nepříznivými vlivy. Co nás v následujících dnech čeká?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 28. 06. 2022 06:00

Ještě před koncem června nás nemine novoluní v Raku, které nastane ve středu 29. 6. 2022 ve 4.52. Nejvíce ovlivní žaludek a sliznici, u žen pak prsa, dělohu a vaječníky. Přinese velkou energii do mezilidských vztahů a pomůže odhalit energetické upíry.

O novoluní zafunguje vnitřní kompas pravdy

Novoluní je tradičně časem nových začátků. Máte tak šanci změnit směr, který vám dlouhodobě nevyhovuje. Středa představuje ideální dobu na meditaci i vizualizaci toho, co si do života chcete přitáhnout. Rozhodněte se tedy, co ve svém životě chcete mít a kam chcete směřovat. Během novoluní budou jednotlivá znamení zvěrokruhu vysoce senzitivní. Může vás tak překvapit, jak lehce rozeznáte, kdo je ve vašem životě skutečně prospěšný.

Mezilidské vztahy se budou otřásat v základech. Zjistíte, s kým se vídat chcete, a s kým nikoliv. Využijte svou citlivost jako vnitřní kompas. Přichází také silná energie pravdy, která způsobí, že budete mít odvahu říct druhým do očí, co si o nich myslíte. Ukončíte tak vztahy, které jsou pouze jednosměrné a opustíte stres i tlak. Vše rozklíčujete pár dní po novoluní, kdy budou jeho účinky doznívat.

Chraňte o novoluní svou energii

Sledujte sami sebe a snažte se si porozumět. Pokud zakotvíte pevně v tom, jací chcete být a prožijete si své hodnoty, bude vnímat lidi kolem sebe jako přínos, a nikoliv zátěž. A zjistíte, kdo tou zátěží doteď byl. Pokud jste se báli vystoupit ze svého stínu a začít žít svůj sen, nyní získáte odvahu.

Možná vás napadlo, že tolik štěstí, kolik do svého života můžete získat, si ani nezasloužíte. Ale přesně tímhle přístupem si můžete blokovat případnou hojnost, která do vašeho života přinese nejen emoční stabilitu, ale také urovná neustálé dusno, jež jste doma mohli zažívat. Nastavte si hranice a dbejte o své tělo. Vaším úkolem je chránit svou energii. Nezapomeňte také, že během novoluní se nedoporučují žádné lékařské zákroky. Odložte je až na několik dní poté.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články