Velký horoskop lásky na říjen 2020: 3 znamení, která získají lásku

Velký horoskop lásky na říjen 2020: 3 znamení, která získají lásku
Zdroj: Pixabay
BERAN (21. 3. - 20. 4.): Berani najdou protějšek v MHD.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Býky čeká láska ve vlaku.BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.): Blíženci se seznámí na demonstraci.RAK (22. 6. - 22. 7.): Raci se potkají s vysněným protějškem na výletě v přírodě.+ 8 fotek+ 9 fotek

Slunce zase alespoň trochu vykouklo a hned se nám žije lépe. Začínáme opět chytat letní energii a toužit po lásce. Bohužel všechna bezpečnostní opatření, která jsou v souvislosti s koronavirem vyhlášena, seznamování moc nepřejí. Jak to budete mít s láskou v říjnu právě vy, seznámíte se s protějškem svých snů? 3 znamení mají super našlápnuto!

Jana Matušková
Jana Matušková 01. 10. 2020 07:00

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi jsou milovníci a lásku k životu prostě potřebují. Ti, co ji právě nemají, mají teď velkou šanci k seznámení. Další mohou očekávat alespoň žhavý flirt a noc plnou vášně. Kde máte největší šanci na seznámení, se dozvíte v galerii!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy potkají svůj vysněný protějšek. Na někoho takového čekaly už roky a konečně ho tento měsíc najdou. Čekají je týdny plné lásky, něhy a porozumění. Pokud to začne trochu skřípat, vytrvejte! Kde máte největší šanci na seznámení, se dozvíte v galerii!

Štír (24. 10. – 22.11.)

Štíři se nejčastěji seznamují přes internet a tento měsíc by se jim to konečně mělo vyplatit. Z desítek nevydařených rande by se konečně mohlo vyklubat to pravé. Stačí se jen snažit a nechat druhého také projevit. Kde máte největší šanci na seznámení, se dozvíte v galerii!

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články