Budoucnost podle Baby Vangy: Prý se vrátí komunismus a kvůli viru budou lidé stárnout rychleji

Baba Vanga: Předpovídá další virus, třetí světovou válku i návrat komunistů
Zdroj: Wikimedia Commons/Пакко, CC BY-SA 3.0

Baba Vanga patří mezi nejúspěšnější věštce historie. Co nás podle jejích vizí čeká v nejbližší době? Jaké překvapení přinese rozpuštěný permafrost na Sibiři? A čeho dosáhne lidstvo v roce 5076?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 05. 07. 2022 14:00

Baba Vanga, vlastním jménem Vangelija Pandeva Dimitrova-Gušterova, byla bulharskou nevidomou věštkyní. Je obecně známo, že o zrak měla přijít během silné bouřky. A právě tehdy měla nabýt své neobvyklé schopnosti. Během socialismu, ale i po něm, se těšila velké úctě. Radit se k ní chodili i ti nejvyšší političtí funkcionáři. Zemřela v listopadu roku 1996 ve věku 85 let.

Podle Baby Vangy to covidem nekončí

Jestli si myslíte, že je pandemiím konec, Baba Vanga vás rychle vyvede z omylu. Další smrtící virus by se měl objevit na Sibiři. Kvůli globálnímu oteplování roztaje permafrost, což je dlouhodobě zmrzlá půda, a virus se začne šířit po celém světě. Že to zní jako scénář nějakého hororu? Kdo viděl třeba britský seriál Městečko Fortitude a pamatuje si na rozmražené agresivní vosičky, má tak trochu pravdu.

Na druhou stranu vědci varují před extrémním táním, kdy se na povrch dostane to, co mělo zůstat navždy pohřbeno. Permafrost, který dosahuje hloubky až několik stovek metrů, ukrývá nejedno překvapení. Podle odhadů má tato zmrzlá půda v sobě až 1,7 miliard tun organických látek pocházejících ze zbytků rostlin a uhynulých zvířat.

Třetí světová válka

Po ozbrojeném konfliktu, ke kterému mělo dojít v Indii v roce 2008, měla dle Vangy začít třetí světová válka. Další termín byl o dva roky později. Naštěstí se mýlila. Existuje však ještě obecnější proroctví, v němž uvedla, že dojde na atentát, jehož cílem budou čtyři hlavy států.

Mají také začít boje v Indonésii. Muslimové se budou bít s Evropany a chemické zbraně zničí veškerou vegetaci. Ze všeho vzejde pouze jediný vítěz - Čína.

Předpovědi Baby Vangy pro vzdálenou budoucnost

V roce 2028 by mělo lidstvo vyvinout nový zdroj energie a začít létat na Venuši. O pár let později (2033) roztaje polární led a zvednou se hladiny oceánů. V roce 2046 prý bude možno uměle kultivovat lidské orgány. Časem to již ale nebude třeba. S rokem 2111 se lidstvo promění na roboty.

Když však vynecháme technologie a vrátíme ještě o kousek zpět, v roce 2066 prý Američané zaútočí na “římské město” ovládané muslimy a použijí k tomu klimatickou zbraň. Mělo by dojít i na zrod proletářské skupiny, jež by mohla svět znovu uvrhnout do osidel komunismu. Taky se objeví další virus, kvůli kterému budou lidé předčasně stárnout. A když skočíme až do roku 5076, tehdy prý lidstvo objeví hranice vesmíru. Co je ale dál? Další vesmír, nebo pouze jedno velké nic?

Zdroje informací: 

Wikipedia.org: Baba Vanga

Inf.news: Baba Vanga Prediction: What will happen from 2028 to 5076? Are humans dying or becoming gods?

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články