Nejstylovější bundy na jaro 2024: Oprašte buklé model, přidejte loveckou parku a razantně zkraťte trenčkot

20 trendy bundiček na jaro 2024: Oprašte buklé model, přidejte loveckou parku a razantně zkraťte trenčkot
Zdroj: Oficiální materiály prodejců/ koláž Lifee
Buklé bundička, Mango, 1 749 KčKhaki propínací bunda, Massimo Dutti, 1 895 KčBunda s lurexovými vlákny, Next, 3 185 KčBundička bez zapínání, Faina, 3 290 Kč+ 16 fotek+ 17 fotek

Novátorské i pečlivě prověřené. To jsou trendy bundičky, které se budou nosit s prvními jarními slunečními paprsky. Lifee vám představuje výběr těch nejtrendovějších kousků na jaro 2024.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 20. 02. 2024 08:00

Hledáte nový styl nošení stávajících kousků nebo se poohlížíte po zcela novém modelu? Máme pro vás dobrou zprávu, obě řešení jsou správná: Na jaře pochodíte jak s inovativním zpracováním stávajících trendů, tak se zcela novými módními prvky. Vyberte si z nejčerstvějších modelů určených pro jaro 2024, jejichž početný výčet najdete v naší galerii.

Buklé klasika obléká nové prvky, bomber hýří luxusními materiály

Oprášit stávající kousky se rozhodně vyplatí. Na své si tak přijdou ty z vás, které si opět zamilovaly kabátky inspirované věhlasným módním domem Chanel nebo jednoduchý střih bundy na zip zvaný bluzon (častěji ho známe pod názvem bomber), kterému letos neobvyklé materiály a hladké střihy dodávají na eleganci.

Razantně zkrácený trenčkot sekunduje leštěné kůži

Pozadu ale nestojí ani model, který obstojí v každé přechodové sezóně - věčný trenčkot. Tentokrát ale návrháři razantně sáhli do jeho rozměrů a zkracují jej na minimum. Bez povšimnutí nezůstane ani další z léty prověřených prvků, milovaná a univerzální kůže. Bunda z přírodních i eko variant má mít ideálně rovný košilový střih nebo se inspirovat u motorkářů. Co je ale vše spojuje, to je lesklý vzhled kůže.

Lovecká sezóna koketuje s country prvky

Opomenout se nevyplácí ani modely inspirované loveckou módou a country stylem. Pokud už v šatníku máte něco s odkazem na divoký západ, rozhodně to letos užijete, svojí renesanci totiž zažívají prošívané parky s límcem a kapsami nebo i kostkované košilové bundy.

Zaujaly vás? Zalistujte si naší fotogalerií a vyberte si svou favoritku. Nebo klidně dvě!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články