Jednoduché recepty z jednoho plechu a česká klasika v moderním pojetí

Jídla z jednoho hrnce nebo pekáče jsou snadná a velmi oblíbená
Zdroj: Pixabay
Jídla z jednoho hrnce nebo pekáče jsou snadná a velmi oblíbenáZapečená zelenina je vděčný receptUpečte si lahodné domácí sušenkyKuchařka Lahodná jídla z jednoho plechu vás ohromí+ 1 fotka+ 2 fotky

Už nevíte, co doma uvařit nebo upéct, aby byla rodina spokojena? Pak sáhněte po jedné ze dvou skvělých kuchařek, které se staly hitem letošního roku.

Petra Járková
Petra Járková 19. 08. 2018 18:42

Sue Quinnová: Lahodná jídla z jednoho plechu

Jeden plech na pečení, jedno kompletní jídlo – žádný zmatek a minimum špinavého nádobí! Příprava jídla v jednom pekáči je ještě lepší než vaření v jednom hrnci: je to ten nejrychlejší způsob, jak rychle připravit chutné jídlo. V jednom plechu můžete chystat pokrmy pro celou rodinu už od rána, začít můžete ovesnou kaší zapečenou s jablky nebo úžasnými francouzskými toasty, pokračovat špenátovým nákypem, kuřecím fajitas či teplými saláty k obědu a přes lahodné koláče k svačině přejít třeba k pikantní zelenině s cizrnou k večeři. A protože nemusíte mýt tolik nádobí, můžete si po večeři dát ještě karamelové brownies! Sue Quinnová je kouzelnice v přípravě jednoduchých, ekonomicky nenáročných jídel. Jednoduše a srozumitelně psané recepty doplňuje užitečnými tipy, jak co nejlépe využít suroviny a pokrmy dochutit.

Aneta Beyrová, Dita Janíková: Holky, jezte zase vdolky

Dvě sestry, které milují společné vaření, sepsaly svoji vlastní kuchařku. Takovou, kterou lze jen tak listovat s šálkem čaje u snídaně a která navodí pocit pohody a chuť vyzkoušet si nejen jídlo na fotce, ale i příběh, který s ním může být spojený. Recepty jsou navíc popsány tak, že prostě není možné při dodržení postupu jídlo zkazit. Toto všechno se holky snažily vložit právě do své kuchařky. Nejsou v ní žádné "moderní" recepty typu řepná buchta, které jsou zdravé, ale s chutí sušeného sena. Najdete v ní jejich nejoblíbenější a milionkrát vyzkoušené recepty z poctivých surovin. Ostatně pokud uvaříte svíčkovou z domácího vývaru, čerstvé zeleniny a nesníte k tomu deset knedlíků, jedná se v podstatě o zdravé jídlo. Základem tedy je: vařte z kvalitních a základních surovin, nepřejídejte se, jezte všechno, sportujte a zaručeně vám bude dobře na těle i na duši. 

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články