Kopřiva jako zázračná rostlina: Působí proti vypadávání vlasů a vzbuzuje chuť na sex

Kopřiva dokáže zázraky.
Zdroj: archiv
Kopřiva má mnoho využití.Stres vyléčí kopřivový čaj.Působí jako afrodiziakum.Můžete si ji i usušit.+ 1 fotka+ 2 fotky

Kopřivy sbíraly už naše babičky a věděly proč. Štiplavá rostlinka dokáže totiž zázraky. Potlačí nedokonalosti na kůži a může působit jako afrodiziakum. Mimo to z ní vyrobíte sirup nebo léčivý čaj. Tak ji využijte na maximum.

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 23. 04. 2018 17:09

Lidé odjakživa touží po tom vypadat mladě a způsob na to uměli nalézt i bez existence botoxu. Kůži vám může vypnout kopřiva. Při určitém množství dokáže vaši pleť osvěžit a zbavit ji nedokonalostí. Vnitřně ji totiž pročistí, jelikož působí pozitivně na močové cesty a imunitu. Všechno se pojí se vším.

Příznivě působí i jinak. Podporuje činnost slinivky a vaječníků a v neposlední řadě zastavuje krvácení. Pomůže i při vypadávání vlasů, kdy se hrst kopřiv deset minut vaří v půl litru octa. Odvarem se pak potírají kořínky vlasů. Použít ji ale můžete i v gastronomii jako ingredienci do špenátů, polévek nebo nádivky.

Afrodiziakálních účinků kopřivy si lidé cení asi nejvíce. Spouštěče touhy jsou ukryty v kořenech rostliny. S postupujícím věkem klesá hormonální hladina v krvi a zájem o sex se postupně vytrácí. Látka v kopřivě se nazývá DVTHF. Na bílkovinu s názvem SHBG se vážou sexuální hormony. Ta blokuje jejich dostupnost do cílových tkání. DVTHF pro změnu blokuje onu bílkovinu, takže díky tomu máme větší chuť na sex.

Pokud máte náročnou práci a stresujete se, dejte si kopřivový čaj. Při pravidelném požívání vás stresu zbaví.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články