Krájejte tím nejlepším: Vybavte si kuchyň s věrnostním programem z PENNY

Krájejte tím nejlepším: Vybavte si kuchyň s věrnostním programem z PENNY
Zdroj: Penny

Už v loňském roce si zákazníci PENNY mohli díky věrnostní kampani pořídit nože značky VIVESS, které se právě řadí k naprosté špičce. Kdo chce tedy v kuchyni krájet tím nejlepším, toto náčiní by mu rozhodně nemělo chybět.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 13. 01. 2020 11:50

Po úspěšné loňské akci, kdy zákazníci mohli získat kvalitní kuchyňské nože značky VIVESS, se PENNY rozhodlo kampaň zopakovat i pro letošní rok a vy se tak můžete opět těšit na některý ze šestice kuchyňských nožů VIVESS. Aby byly stále ostré, je k nim přibalena i ocílka, praktické nůžky, bambusový blok a prkénko.

Z jakých nožů si mohou zákazníci vybrat?

Tentokrát se bude jednat o šestici nožů, která skrývá profesionální nůž Santoku ve dvou rozměrech, kuchařský nůž, nůž na krájení chleba a pečiva, univerzální dlouhý nůž a v neposlední řadě nůž na zeleninu. Především pak na rajčata, která se jím krájí doslova jako po másle.

Stylové doplňky do kuchyně

K těmto nožům jako doplněk slouží skvělé bambusové prkénko, bambusový blok pro bezpečné uložení nožů, a také samozřejmě ocílka, díky níž bude vaše kuchyňské náčiní stále ostré.

Penny

Jak nože VIVESS získat?

Od 7. ledna můžete sbírat body ve svých oblíbených PENNY marketech, přičemž za 200 Kč získáte jeden bod.  Za deset bodů pak můžete mít některý z nožů se slevou až 66 %. Pokud vlastníte PENNY kartu, bude vám stačit bodů pouze pět. Body můžete sbírat do 3. března nebo do vyprodání zásob.

Kvalita špičkové německé oceli

Za nože VIVESS se určitě stydět nebudete a v kuchyni si na kvalitní německou ocel hodně rychle zvyknete. Tato ocel obsahuje velké množství uhlíku, což způsobuje její maximální tvrdost a dlouhotrvající ostrost. Navíc je doplněna o přísady, které zvyšují odolnost nožů vůči rzi. Třešničkou na dortu je pak ergonomicky tvarovaná rukojeť z neklouzavého materiálu, která zajistí pevný úchop v každé situaci.

Inspirace do kuchyně

Pokud se chcete nechat inspirovat, co s novými noži uvařit, stačí zabrousit na Facebook PENNY, kde pod hashtagem #varimedoma najdete skvělé recepty pod taktovkou uznávaného kuchaře Martina Škody.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články