Marmelády Blanky Milfaitové jsou oficiálně nejlepší na světě. Ochutnala je i britská královna!

Dělejte, co vás baví!

Blanka Milfaitová se jednoho dne rozhodla, že bude dělat to, co miluje. Marmelády! Začala podnikat na Šumavě, kde si otevřela kavárnu. Nemohla však sehnat dodavatelé potravin, se kterými by byla spokojená, a tak si začala vyrábět marmelády sama. Dnes si je mimochodem kupuje i Alžběta II.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 25. 01. 2018 15:26

Výrobna Blanky Milfaitové vznikla na Šumavě a vaří se tam ta nejlepší marmeláda na světě. Před pěti lety totiž vyhrála  World´s Marmelade Awards 2013 a díky svému vítězství dostala možnost dát ochutnat svoji marmeládu i britské královně Alžbětě II. Královská rodina odebírá potraviny z obchodu Fortnum and Mason, se kterým má vítěz kontrakt. 

Blanka úspěchy zaznamenává, kde se dá, jelikož její marmelády jsou skutečně exkluzivní. Sláva jí ale rozhodně nestoupla do hlavy. Zůstává pokorná a nohama na zemi. Ráda vaří limitované edice a jezdí s nimi po trzích. Od lidí požaduje zpětnou vazbu a na trzích ji může vidět hned.

Účastnila se nejrůznějších foodfestů. Nejedná se zdaleka jen o ten pražský. Její marmelády byly už na BBC food show v Londýně nebo BIO farm show v Paříži. Příchutě jsou také specifické. Zkuste třeba dýni s pomerančem nebo brusinkovou se skořicí. 

 

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články