Intimní pilulky při nadýmání: A voníte po růžích i čokoládě

S bolestí břicha se dá bojovat různými způsoby.
Zdroj: profimedia.cz
Brokolice je bohatá na vitamin C, (beta-karoten (provitamin A), vitamin E, vitamin B1, kyselinu listovou (B9) a vitamin B2, z minerálních látek obsahuje především draslík, vápník, fosfor a síru. Bohatá je samozřejmě i na vlákniny. Ale také nadýmáBílé zelí je sice dokonalé k uzenému, ale pokud trpíte na nadýmání, jeho konzumaci zvažteKadeřávek je plný draslíku a pomáhá snižovat krevní tlak, to je jedním z důvodů, proč je považován za superpotravinu vhodnou pro diabetiky. Pozor na množství, které sníte, velmi nadýmá!Luštěniny jsou levné a zdravé. + 3 fotky+ 4 fotky

Existují potraviny, které nadýmají. Pokud i vy holdujete luštěninám a jiným pochoutkám, které spouští větry, pak je možná vaší největší noční můrou to, že si v davu lidí, dopravním prostředku nebo jinde na veřejnosti uprdnete a někdo to nedejbože ucítí. Právě pro vás vědci z francouzské společnosti Lutin Malin vyvinuli pilulky, po kterých větry voní.

Petra Járková
Petra Járková 04. 09. 2019 12:00

Léčivé větry

Lepší jeden prd než deset doktorů, to se říká už od pradávna, ale ne vždy může člověk vypustit plyny, když to na něj zrovna přijde. Proto na trh přichází novinka, díky které můžete vonět po zázvoru, fialkách nebo třeba po čokoládě. Stačí si jen vybrat.

Vůně čokolády

Výrobci tvrdí, že nejde o žádný lék nebo drogu, jde pouze o doplněk stravy z čistě přírodních substancí. Společnost je na trhu již deset let a má nespočet spokojených zákazníků, kteří se k nim vrací, proto se snaží přicházet s dalšími a dalšími vychytávkami.

Doplněk stravy

V balení  je šedesát prášků a podle konkrétní situace se má brát tři až šest pilulek s jídlem. Délka užívání není omezena a doplněk stravy je prý naprosto zdravotně nezávadný.

Zvířecí mazlíčci

No pokud vás trápí stejný problém i u zvířecího mazlíčka, nevěšte hlavu, společnost vyrábí i prášek pro svěží větry pejsků. Ten mu nasypete do žrádla a doma už vás nepříjemný zápach trápit nebude.

A jak vlastně intimní problém vzniká?

Za větry jsou zodpovědné bakterie v našem střevě. Během kvašení, při němž dochází k uvolňování plynu a tepla, bakterie v tračníku rozkládají nestravitelnou vlákninu a škroby, které se neabsorbovaly v tenkém střevě. Tento plyn se obvykle skládá z oxidu uhličitého, kyslíku, dusíku, vodíku a methanu.

Kdy se objevují?

Větry se většinou objevují, pokud příliš hltáte, což vede k lokání vzduchu, případně pokud pijete sycené nápoje nebo jíte ve stresu. Problém může zhoršovat také nošení oblečení upnutého v pase, stejně jako jakákoliv změna stravy.

NA NADÝMAVÉ POTRAVINY, KTERÝM JE DOBRÉ SE VYHNOUT, SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články