Chcete být single až do konce života? 5 rad, jak si to užít se vším všudy

žena, tanec
Zdroj: pixabay.com

Rozhodla jste se, že kašlete na všechny chlapy, nechtějí se vám utírat dětské prdýlky, a chcete žit? Jenže vaše kamarádky šly cestou manželství a mají mnoho dětí a přijde jim to jako to nejlepší na světě? Hoďte to za hlavu a užijte si svůj single život!

Jana Jánská
Jana Jánská 28. 03. 2018 19:56

1. Pracujte

Je to tak! Když jste se rozhodla žít sama až do konce života, určitě vás naplňuje práce. A tak si ji užívejte! Makejte na sobě a stoupejte výše. Pokud totiž nebudete mít práci na prvním místě, začnete nakonec toužit po chlapovi.

2. Cestujte

Když jste se rozhodla, že nechcete chlapa a rodit děti, cestujte! Jak jinak mít nové zážitky a užívat si života plnými doušky! Vezměte kamaráda, maminku nebo vyrazte sama. Řím, Barcelona, Irsko, Nový Zéland, možností je opravdu mnoho!

3. Koníčky

Když je člověk sám, pěstuje svoje koníčky. Co jiného byste také po práci dělala, když nemusíte vařit ani nikoho přebalovat. Choďte do fitka, na hot jógu, běhat. Vyloučí se vám endorfiny a vy budete mít stále dobrou náladu a ještě super postavu. A to vám všechny vaše kamarádky s dětmi budou závidět!

4. Sex

Když jste single, můžete si dělat, co se vám zachce. Užívejte si sex! Nemusíte se na nikoho vázat, seznamujte se, užijte si a pak ho pusťte, ať si jde po svém. Jen se musíte dostatečně chránit, aby se pak nestalo, že nakonec skončíte s chlapem a dítětem na krku.

5. Charita

Když nemáte muže ani dítě, máte dost času na to, abyste pomáhala ostatním. Pokud prostě jen chcete být sama, ale chcete někomu pomoci nebo se o někoho starat, věnujte se charitě. Ať už to bude organizování charitativních akcí nebo jen navštěvování domova důchodců, určitě vás vše dostatečně naplní.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články