Neztrácejte čas přípravou oběda. Stačí si jen vybrat

Neztrácejte čas přípravou oběda. Stačí si jen vybrat
Zdroj: Expres Menu

Začněte tím, že si spočítáte, kolik času a peněz ušetříte, když nejezdíte každý den do práce a z práce. Využijte ušetřený čas a peníze pro sebe. Místo sezení v metru nebo za volantem se ráno zkuste trochu protáhnout, vyzkoušejte třeba pozdrav slunci, dejte si delší sprchu.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 06. 04. 2020 14:30

Tip: Vyzkoušejte i střídání teplé a studené vody, důležité je začínat teplou a končit studenou vodou.  Nejen, že vás to spolehlivě probudí, ale pomůže to zvýšit imunitu.

Klidná snídaně

Dopřejte si klidnou a bohatou snídani, třeba formou švédského stolu. Vajíčka na hniličko, křupavá slanina, čerstvě vymačkaná pomerančová šťáva, výborný čaj nebo káva s voňavým rozpečeným croissantem. Jistě se k vám ráda připojí celá rodina. Garantujeme, že vám poté práce půjde daleko lépe.

Rychlé domácí jídlo

V poledne nemusíte ztrácet čas docházkou na oběd do přeplněné restaurace, protože si můžete vybrat z bohatého domácího jídelního lístku EXPRES MENU. Svíčková, španělský ptáček nebo kasulet vám nezabere více jak 10 minut času pro ohřev, přípravu a servírování. Jídla Komplet Menu s přílohou jsou ohřátá v mikrovlnné troubě do 3 minut. Navíc vám vybrané pokrmy doručí přepravní služba až do domu, stačí si jen vybrat na eshopu EXPRES MENU.

Plánování jídelníčku

Každý den si můžete naplánovat jídelníček tak, abyste se na oběd těšili a neodbývali se rohlíkem. O co zkrátíte dobu přípravy oběda, o to více si můžete prodloužit dobu jídla, kde si budete vychutnávat každé sousto. Udělejte si z pracovního dne domácí rituál, který vás bude bavit a až se vrátíte zpět do zaběhnuté praxe, budete na home office s láskou vzpomínat.

Tip na odlehčenou stravu pro home office:

Dopřejte si místo oběda polévku, která vás zasytí, doplní chybějící tekutiny, nebude tlumit činnost vašeho mozku a navíc dodá tělu spoustu vitamínů a živin. Vybírat můžete v sortimentu EXPRES MENU z celé řady bezlepkových polévek, které vydrží skladované minimálně 3 roky v pokojové teplotě. EXPRES MENU také doporučuje kombinovat maso s mixem hlávkových salátů nebo jinou zeleninou. Pokud nechcete trávit čas mytím nádobí po obědě, vybírejte z nabídky Komplet Menu, která obsahuje jídlo i s přílohou v krabičce vhodné do mikrovlnné trouby.

Související články

Další články