Kaira Hrachovcová ve Snídani s Novou před 22 lety: Oblečení, které jsme nosili, bych na sebe už neoblékla

Kaira Hrachovcová ve Snídani s Novou před 22 lety: Oblečení, které jsme nosili, bych na sebe už neoblékla
Zdroj: Koláž Lifee/Herminapress/Se souhlasem TV Nova
Kateřina Hrachovcová a Vítek Havliš v roce 2004.Kateřina Hrachovcová a Vítek Havliš moderovali v roce 2004 Snídani s Novou.Vítek Havliš se dnes věnuje vrcholovému managementu v segmentu zdravotnictví.Kateřinu Hrachovcovou proslavila také role v seriálu Život na zámku.+ 9 fotek+ 10 fotek

Herečka Kateřina Kaira Hrachovcová (49) vzpomíná v rozhovoru pro Lifee.cz na dvacet let starou historii, kdy v tandemu s Vítkem Havlišem (46) moderovala Snídani s Novou. Jak ji zpětně hodnotí cvičitel David Huf (51), kterému v přímém přenosu dávala do těla? A jak se od roku 2001 Kaira proměnila vizuálně?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 22. 11. 2023 05:00

Herečka Kateřina Kaira Hrachovcová (49) moderovala Snídani s Novou v roce 2001 a jejím moderátorským parťákem byl Vítek Havliš (46). S ním se Kaira nedávno opětovně potkala a pochopitelně se jí okamžitě vybavily vzpomínky na dobu před dvaceti lety. "Zpětně bylo hezké, stejně jako všechno. Když se teď zpětně dívám, co všechno jsem natočila, dělala a zkusila, je to hezká vzpomínka. Zároveň takové uvědomění, že jsem ráda jako moderátorka i jako herečka," zamýšlí se Kaira v našem rozhovoru.

Cvičitel David Huf má od Kairy tetování

Jak už nám prozradil Vítek Havliš, nejvíce vzpomínek se Kaiře vybaví ve spojitosti s cvičitelem Davidem Hufem (51). "Kuriózních vzpomínek mám hodně moc a jsou z toho záznamy nebo sestřihy, které se dodnes pouští. Nechala bych to na Vítkovi, který byl celou dobu pozorovatelem. Skvělé ale bylo například setkání se cvičitelem Davidem Hufem, kterého jsem tam zlobila," přiznává Kaira, v té době ještě Kateřina Hrachovcová. "Protože jsem v současné době tatérka, tak právě David Huf mi dal tu velkou důvěru, že za mnou byl a má tetování," pochlubila se nám Kaira. "Říkal mi, že mi chce moc poděkovat za to, že jsem byla, jaká jsem byla. Byla to pro něj prý škola a ví, že jsem to vlastně myslela dobře a bylo to super. Prý je to nezapomenutelné."

Dělat si ze sebe legraci a ustát si to

Kateřina Kaira Hrachovcová je po dvaceti letech ráda, že si dodnes zachovala lásku k humoru. "Každopádně vím, že mám smysl pro humor a ten je dobré si uchovat pro cokoliv, v jakékoliv situaci. To si pamatuji," poukazuje Kaira, která si od té doby zahrála například v seriálech Přístav nebo Krejzovi, kde svoji ztřeštěnou povahu skvěle uplatnila. "Umět si udělat legraci sama ze sebe a ustát si to, k tomu mít kolem sebe dobré parťáky. Vítek byl skvělý parťák a při této práci je to hrozně důležité," míní herečka.

Vítek Havliš se aktuálně věnuje vrcholovému managementu ve zdravotnictví a ve volném čase je úspěšným youtuberem v oblasti technologií. "Snídaně pro mě byla hezký výcvik co se týká živého vysílání. A je mi to velmi příjemné. Dá se říct, že mi to dnes dává nádhernou svobodu a živého vysílání už se vůbec nebojím."

Oblečení bylo tenkrát příšerné

Fotografie a záznamy z roku 2001 vyvolávají dnes v herečce úsměv na rtech. Kaira, která je dnes považovaná za módní ikonu a nebojí se ani experimentů nebo výstřelků, by se o dvacet let zpátky vrátit nechtěla. "Fotky si pamatuji a zpětně si vybavuji, jak jsem vypadala. Je to vzpomínka. Říkám si: „Ježišmarja, to už je dávno!“ I to, jak nás v kostymérně oblékali," chytá se dnes za hlavu známá milovnice módy. "To jsou věci, o kterých si říkám, že bych si nikdy nevzala na sebe. Ale zbytečně se takovými věcmi nezatěžuji," mávne rukou s nostalgií v hlase. "Dívám se na to jako na vzpomínku a na jednu z věcí z minulosti, ze své profesní cesty herečky a moderátorky," uzavírá Kaira.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články