Aneta (25): Myslela jsem, že můj přítel je ideální chlap. Než jsem ho jednou v noci nachytala při něčem nepřípustném

Aneta (25): Myslela jsem, že můj přítel je ideální chlap. Než jsem ho jednou v noci nachytala při něčem nepřípustném
Zdroj: Freepik

Aneta měla svého nového přítele Matěje za dokonalého. Oči jí otevřela až jedna noční příhoda, kdy ho načapala se svým mobilem v ruce. Ukázalo se, že mají rozdílný pohled na soukromí toho druhého.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 10. 06. 2021 08:00

Aktuálně řeším problém, který mi nedá spát. Našla jsem si partnera, který splňuje všechny moje požadavky na ideálního muže. Nedávno jsem ale zjistila, že mi leze do soukromí.

Našla jsem si ideálního chlapa

Možná to dělal už na začátku vztahu, ale já si toho nevšimla. Než jsme spolu začali bydlet, navštěvovali jsme se vzájemně. Jednou jsem přespala já u něj, příště on u mě. Párkrát jsem měla pocit, že jsem mobil našla na jiném místě, než kam jsem ho večer pokládala. Omlouvala jsem to svojí roztěkaností a víc to neřešila.

Co mě určitě nenapadlo, bylo, že by v tom měl prsty Matěj (28). Když jsme se rozhodli, že spolu budeme bydlet, nemohla jsem se dočkat. Představa, že se vedle sebe každý den probouzíme, mě hřála u srdce. On byl možná ještě nadšenější než já. Troufám si říct, že na začátku vztahu byl do mě víc zamilovaný než já do něj.

První týdny a možná i měsíce byly skvělé. Dělali jsme společné nákupy, byl šikovný i v kuchyni a zastával četné domácí práce. Co se týkalo sexu, byl to ráj na zemi. Několikrát jsem se ptala sama sebe, jak je možné, že zrovna já mám tak skvělého chlapa. Ovšem jak známo, nic netrvá věčně. Přišla první větší neshoda. Hlavní roli v ní hrál můj mobilní telefon.

Lezl mi tajně do mobilu

Jednou v noci jsem se vzbudila, protože mi bylo děsné horko. Když jsem se podívala vedle sebe, Matěj tam nebyl. Šla jsem ho tedy hledat. Seděl schoulený v obýváku na pohovce. Chtěla jsem na něj bafnout, ale zarazila mě jedna věc. Držel v ruce můj mobil. ,,Co tam hledáš?“ zeptala jsem se do ticha. Škubnul sebou a hledal výmluvy.

,,Poslouchám! Ptám se, co tam hledáš?“ vyzvala jsem ho podruhé. ,,Ty snad něco tajíš, že se tak čertíš?“ reagoval. ,,Jen mě zajímalo, jestli si třeba nepíšeš s nějakým mužem. To je toho,“ dodal a podal mi telefon. ,,Jako jestli tě nepodvádím? Ne, ale to už jsi asi zjistil, viď?“ odsekla jsem ironicky. Byla jsem vzteky bez sebe. ,,Tak si to vyjasníme hned na začátku. Mobil je soukromá věc!“ oznámila jsem mu.

,,Nepřeji si, aby sis ho bez mého vědomí bral. Jestli ti to toleroval někdo přede mnou, budiž. U mě s tím ale nepochodíš, ať se milujeme sebevíc. Je ti to jasný?“ křičela jsem na něj a šla si lehnout. Přišel za pár minut a beze slova ulehl. Ráno jsem měla ještě vztek, ale on se tvářil, jako by se nic nestalo. Za pár dní mě čekal další šok.

Nerespektuje moje soukromí

Ukázalo se, že zná heslo do mé emailové schránky, a dokonce si dovolil na některé zprávy odepsat! Musela jsem si tedy změnit heslo a zaheslovat i notebook. Matěje jsem opětovně požádala, aby mi přestal nabourávat soukromí. On mi velmi suverénně řekl, že když spolu žijeme a milujeme se, musíme vše sdílet.

Vůbec nechápe, že dělá něco špatně. Klidně mi strčí pod nos svůj telefon, abych se podívala. Já o to ale nestojím. Já po něm jenom chci, aby moje přání respektoval. Před časem jsem zase doma našla poštu, kterou mi otevřel. Už nevím, jak mu to mám říct. I když před ním nic netajím, tohle mi vážně vadí.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články