Jirka (33): Žena mě chtěla potrestat, že jsem se dva dny neukázal doma. Zvolila ten nejhorší způsob

muž
Zdroj: Unsplash.com

Jirka s Terezou byli skoro jako jedno tělo a jedna duše. Ve většině názorů na danou věc se shodovali. Jednou šel Jirka na rozlučku se svobodou, kde se velmi opil, a domů se vrátil za dva dny. Tereza ho chtěla potrestat a tak provedla něco, co sami donedávna odsuzovali. On teď spřádá plán, jak jí to oplatí. Co přesně mu Tereza provedla?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 14. 09. 2020 07:30

Tereza je žena, kterou by mi kdejaký chlap mohl závidět. Než se narodily děti, byla jedna z nejlepších v práci, tam jsme se také poznali. Pracovala velmi rychle, ale její výsledky byly naprosto špičkové. Po práci chodila cvičit, jiné dny se věnovala charitě nebo chodila venčit opuštěné pejsky do útulku. Miloval jsem to, jak je velmi akční. Neztrácela ani minutu svého života. Nejsem moc dobrý na data, ale myslím si, že je to skoro šest let, co jsme spolu. Máme stejný názor na svatbu, proto jsme se rozhodli, že svatbu nechceme. Žijeme, jak se říká, ,, na psí knížku“. Ukázalo se, že se na všem shodneme, možná jen v politice se jemně rozcházíme, ale jinak jsme jako jedna mysl.

Chtěla mě potrestat

Oba máme založené profily na sociální síti, která je dnes velmi populární. Nikdy jsme svůj profil nezahlcovali zbytečnostmi. A už vůbec ne fotkami. Spíš jsme se tam chovali jako pozorovatelé. Byl jsem rád, že není jedna z těch, co tam sdílí každý svůj krok. Přesně takovým lidem jsme se smáli. Jakmile jsme viděli, že tam někdo z našich kamarádů vkládá fotografie svých dětí, absolutně jsme pro to neměli pochopení. Taková intimní věc, proč to někdo sdílí?

Žil jsem v tom, že jsme i v tomto za jedno. Tereza se na mě jednoho dne velmi naštvala, protože jsem se nehezky opil na rozlučce se svobodou svého kamaráda. Ukázal jsem se až za dva dny. Věděl jsem, že jsem to přehnal, ale na druhou stranu, jasně jsem jí říkal, že to bude divočina. Moc věcí, jak mě potrestat, na mě neměla, tak zvolila to nejhorší, co mohla. Na sociální síť sdílela nespočet fotografií našich dětí. Ať už to, jak byly v bazénu nebo jak spinkají v postýlce. Bylo jich minimálně padesát. Při tomto zjištění jsem jí okamžitě volal, proč to udělala.

Chystám pomstu

Chtěla mě také naštvat, proto. Pro mě je to něco zcela nepochopitelného, jsem na ni hrozně rozzlobený. Měli jsme nějaká pravidla a dohodu o tom, že to nikdy neuděláme. Nechci světu ukazovat první minuty života našich milovaných dětí. Ony se ty fotky dají smazat, ale už v síti zůstanou uložené napořád. Nejvíc mě trápí to, že to vůbec udělala. Musela tušit, jak moc riskuje a jak moc naštvaný budu.

Přiznám se, že nyní spřádám plány, jak ji za to potrestat. Zatím mě ale nic kloudného nenapadá. Nechci dál živit tu naštvanost, která nyní panuje na obou stranách. Ona už svůj krok nikdy nemůže vrátit. Nejlepší satisfakce mi přijde, vyfotit ji v nějaký ostudný moment a také to nalepit na zeď profilu. Otázkou je, jestli už to není moc.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články