Kristýna (31): Pořád dokola se mi zdá o mém minulém životě. Vybavuji si věci, které mě děsí

Kristýna (31): Pořád dokola se mi zdá o mém minulém životě. Vybavuji si věci, které mě děsí
Zdroj: Unsplash

Kristýna toužila po spojení se zesnulou babičkou. To se jí sice nepovedlo, začaly se jí však zdá sny, které předčily její nejhorší noční můry. Každou noc vídá ženy, jak jsou upalovány na hranici, a prožívá strach, že dopadne stejně. Věří však, že se jí takový sen nezdá náhodou.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 12. 02. 2022 16:00

Začalo to, když mi zemřela babička Olga. Studovala jsem tehdy "život po životě" a pátrala, jak bych se s ní mohla spojit. Byla mi vždy blízká a já odmítala uvěřit, že se už nikdy neuvidíme. Chtěla jsem, aby mi i na další cestě životem radila tak, jak to dělala dosud. Ponořila jsem se do toho tolik, že jsem každému s nadšením vyprávěla, kolik existuje důkazů, že na tomhle světě nejsme jediní a nevíme, co vše se skrývá za "oponou". Minimálně přítel Tonda už si určitě myslel, že jsem blázen.

Začalo to děsivými sny

Mluvila jsem se spoustou lidí, kteří mi tvrdili, že s babičkou můžu navázat spojení. Moc jsem tomu nerozuměla a vlastně nerozumím dodnes. Zkrátka jsem si s ní každou volnou chvíli povídala a sdělovala jí, co se mi ten den stalo. Nikdy se mi nezjevila, ani jsem nepocítila nic zvláštního. Ale to, že se mám komu svěřit, mi vlastně stačilo.

O pár měsíců později se mi začal zdát divný sen. Byla jsem na trhu a něco sháněla. Nevím co, ale pamatuji si ten zoufalý pocit, že se stane něco zlého, když svůj úkol nesplním. Nikdy se nedozvím, zda jsem tu věc sehnala. Hned mě hlava zavede jinam. Vidím oheň a ženy, které upalují. Asi na hranici, nevím. Slyším jejich křik, zoufalství a prosby, aby byly ušetřeny. Všechny však nakonec tajemný muž zapálí.

Chci utíkat, ale dřevění mi nohy

Když mě zahlédne, rozeběhne se ke mně. Chci utíkat, ale nohy mi zdřevění. Ten muž mě chytne za ruku a táhne směrem k ohni. Strašně se bojím a prosím. Zakopnu a padám obličejem k zemi. Když se zvednu, plivu hlínu a tečou mi slzy. Svírá se mi žaludek a v hlavě se snažím utéct. Ve skutečnosti však následuji toho tajemného muže a téměř se vzdávám, když mě hodí do ohně. Když padám, zakřičím a v tu chvíli se probudím.

Ten sen se mi zdá pořád dokola, každou noc. Bojím se usnout. Řešila jsem to s mnoho lidmi, kteří se touto oblastí zabývají. Jsem totiž přesvědčena, že opakovaně prožívám svou smrt v minulém životě. Myslím, že jsem něco nedořekla, něco nestihla. Vyjevuje se mi taková událost, abych tentokrát něco udělala jinak. Ještě jsem však nepřišla na to, co si z toho snu odnést. A věřím, že dokud na to nepřijdu, bude se mi to vracet stále znovu. Není to obyčejný sen. Každou noc cítím intenzivní bolest a strach.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články