Mel B se svěřila s následky 10letého manželství s násilníkem Belafontem: Až s mladším přítelem jsem v bezpečí a může se mě dotýkat

Mel B o mladším příteli: Až s ním jsem poznala, co to znamená cítit se v bezpečí
Zdroj: Profimedia
Zpěvačka Mel B se v otevřeném rozhovoru pro australskou rozhlasovou show svěřila s tím, jaké následky na ní zanechalo desetileté soužití s agresivním exmanželem Stephenem Belafontem.Dodnes prý trne strachy, když jí její současný přítel Rory McPhee (na fotce) položí ruku na rameno. A to přitom pěnice tvrdí, že ji o 13 let mladší kadeřník znovu naučil důvěřovat mužům.Rory je letitým nejlepším kamarádem zpěvaččina bratrance, takže o sobě navzájem věděli. Poprvé se ale osobně setkali až rok po Melině rozvodu se Stephenem. Jiskra mezi nimi přeskočila okamžitě, byť Scary Spice se vztah s mladším mužem nepozdával. Na snímku s Melinou dvanáctiletou dcerou Madison, jejímž otcem je právě Belafonte.Mel B se na prahu padesátky konečně cítí spokojená se svým životem. A to i díky tomu, že jí konečně diagnostikovali ADHD a dyspraxii, tudíž začala chápat, jak jí funguje mozek a naučila se sama o sebe starat tak, aby jí poruchy nekomplikovaly život.+ 1 fotka+ 2 fotky

Deset let strávila zpěvačka Mel B (48) v manželství s násilníkem Stephenem Belafontem. Rány, které během té nekonečně dlouhé doby inkasovala, nedokáže dodnes vymazat z hlavy. Cítit se s mužem v bezpečí ji naučil až její současný přítel, kadeřník Rory McPhee (35). A nebylo to vůbec snadné. Podrobnosti nyní zpěvačka vylíčila v australském rozhlasovém pořadu The Kyle and Jackie O Show.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 14. 09. 2023 13:10

S Rorym bývalá Scary Spice nikdy neplánovala chodit. Léta byl rodinným přítelem, o jehož existenci sice tušila, ale poprvé se s ním osobně setkala až rok po rozvodu s Belafontem. A hned mezi nimi přeskočila jiskra.

Teprve s ním se zase cítím v bezpečí, prozradila Mel B

"Rory je nejlepším kamarádem mého bratrance, takže jsem ho vnímala jako člena rodiny. Měla jsem ho celou dobu na dosah," poukázala Mel B v The Kyle and Jackie O Show. "Nikdy předtím by mě ale nenapadlo, že spolu budeme chodit. Vždyť je o tolik mladší."

Jenže věkový rozdíl lásce nebrání. A pochopila to i zpěvačka. "On je ten muž, který mě přiměl zase se cítit v bezpečí. Ví o mně všechno, zná moje rodiče," vyjmenovává Mel, která se stále vypořádává s následky bouřlivého manželství s filmovým producentem Belafontem.

Dodnes prý s Rorym zažívá okamžiky, kdy doslova strne hrůzou. "Chápe, čím jsem si prošla, a jedná se mnou extrémně citlivě. I tak přijdou chvíle, kdy mi položí ruku na rameno a já vyskočím strachy. To mě asi bude provázet po zbytek života," soudí trojnásobná máma.

Mel B trpí ADHD a dyspraxií

A hodně nepovedené manželství není jediný problém, se kterým se zpěvačka vypořádává. V roce 2019 jí na stará kolena diagnostikovali ADHD a dyspraxii, tedy poruchu koordinace a pohybu. Kvůli tomu musela od základu změnit své životní návyky.

"Lidé se často podobných diagnóz bojí, ale já jsem za ni ráda. Konečně chápu, jak mi funguje mozek a jak se o sebe starat," zdůraznila Mel B, která si vždycky přišla trošku mimo. Teď už ví proč. "Chodím denně do sauny, medituji a koupu se v ledové vodě. To miluji. Vedu úplně nový život a konečně se cítím spokojeně," libuje si.

Pokud se stanete obětí domácího násilí, pomoc najdete například v centru ROSA a na jejich bezplatné nonstop lince 800 60 50 80.

Zdroje informací:
Dailymail.co.uk
The Kyle and Jackie O Show

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články