Mel B se před padesátkou ukázala ve spodním prádle bez retuše: Vypracovanou postavu má i díky násilnickému exmanželovi

Mel B se před padesátkou ukázala ve spodním prádle bez retuše: Vypracovanou postavu má i díky násilnickému exmanželovi
Zdroj: Profimedia
Zpěvačka Mel B (48) se v exkluzivním rozhovoru pro deník Daily Mail rozpovídala o tom, jak během lockdownu přibrala šest kilo, které se letos rozhodla shodit. Mimo jiné proto, že ji čekalo focení ve spodním prádle a plavkách pro britskou značku Pour Moi.Na fotkách vypadají Mel i její dcera Phoenix (24) naprosto úchvatně, ač snímky nejsou retušované. Nicméně nutno podotknout, že zpěvačka neměla nijak "šílenou" figuru ani se zmíněnými šesti kilogramy navíc, jak dokazuje snímek z května loňského roku, tedy ještě před hubnutím.Nicméně nutno podotknout, že zpěvačka neměla nijak "šílenou" figuru ani se zmíněnými šesti kilogramy navíc, jak dokazuje snímek z května loňského roku, tedy ještě před hubnutím.Dceru má Mel B s prvním manželem, nizozemským tanečníkem Jimmym Gulzarem. Phoenix Chi jako by zpěvačce z oka vypadla!+ 3 fotky+ 4 fotky

Bývalá členka dívčí skupiny Spice Girls Mel B se dva roky před padesátkou nechala spolu s maminkou Andreou a dcerou Phoenix (24) nafotit jen ve spodním prádle. A nutno podotknout, že to dámám velmi slušelo. Exkluzivní postavu ale nemá Scary Spice zadarmo. Během pandemie covidu přibrala přes šest kilo, která jen stěží dostávala dolů. Zprávu přinesl list Daily Mail.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 31. 05. 2023 13:25

Mel B, stejně jako většinu z nás, připravila pandemie o možnost sportovat či se setkávat s blízkými. Zpěvačka proto většinu času trávila doma. "Během covidu jsem přibrala nějaké to kilo. Přesněji řečeno více než šest. Pořád jsem jen jedla a cítila se docela dobře, protože jsem nikam nechodila. Letos jsem se ale rozhodla s tím něco udělat a vrátit se zpátky do formy," přiznala pěnice v rozhovoru pro Daily Mail.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Pour Moi (@pourmoiltd)

Lockdown strávila Mel B v kuchyni vyjídáním ledničky

Cestičku už měla vyšlapanou z dob, kdy koncertovala se Spice Girls, a paradoxně také díky nevydařenému manželství s filmovým producentem Stephenem Belafontem (48). "V obou případech jsem často chodila do posilovny, jedla zdravě a pila ovocné šťávy. Udržovala jsem se hodně aktivní, starala se o tělo a často meditovala. Takže stačilo se jen vrátit k tomu, co jsem během covidu opustila," poukazuje zpěvačka, která většinu lockdownu strávila v kuchyni nebo zkoumáním ledničky, co dobrého by si dala na zub.

Mel B je zásadně proti retušování fotek

Dnes má díky přísnému režimu zpět svou bývalou figuru, kterou také směle ukázala při focení kampaně na spodní prádlo a plavky značky Pour Moi. Mel navíc poznamenává, že snímky nebyly na její přání nikterak digitálně upraveny. "Jsem stará škola. V době, kdy jsme fotily se Spice Girls, se snímky také neretušovaly. Posledních pět nebo deset let se ale svět hodně změnil. Lidé na fotkách už nevypadají jako ve skutečnosti. Ať se jedná o sociální sítě, nebo obálky časopisů," posteskla si Scary Spice s tím, že nikdy nepochopila, o co lidem v tomto směru jde.

"Pokud na fotkách vystupujete sami za sebe a máte na sobě něco, co vám fakt sekne, proč snímky retušovat? To o vás podává falešný obrázek. Proto jsem veškeré dodatečné úpravy fotek odmítala a odmítám," vysvětlila Mel B.

Cvičení pro ni bylo únikem před agresivním manželem

Příležitost nafotit se ve spodním prádle se svými dvěma nebližšími ženami přišla zpěvačce vhod. Po dlouhé době, kdy se kvůli covidu tak často nevídaly, mohly všechny tři dámy pracovat na společném projektu, a užít si tak bezstarostné chvíle. Ty jsou pro Mel B vítanou náplastí na deset let v područí násilnického manžela. "Byly to opravdu krušné roky. Proto jsem tolik cvičila. Cvičení bylo kromě práce jedinou příležitostí, kdy jsem mohla opustit dům," poukazuje zpěvačka.

"Nebylo tedy pro mě jen o posílení svalů, ale hlavně o tom na hodinu utéct od tehdejšího manžela," prozradila mrazivou skutečnost Mel B. "Většinou mi ani nešlo o cvičení jako takové. Jen jsem přišla do posilovny a chvíli volně dýchala. Tentokrát je to ale naštěstí jiné," dodává optimisticky těžce zkoušená žena.

Scary Spice také prozradila, že její maminka, ona i dcera nosily celý život špatnou velikost podprsenky. Teprve profesionálové, kteří je přeměřovali pro aktuální fotokampaň, odhalili jejich skutečné číslo.

POZNÁMKA: Obětem domácího násilí pomáhá v České republice například centrum ROSA, které provozuje bezplatnou nonstop linku 800 60 50 80. Na ni se ženy mohou obracet bez obav a anonymně.

Zdroje informací:

Dailymail.co.uk

Pourmoi.co.uk

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články