Hedvika (22): Je mi nanic z mé matky. Natřásá se před chlapama v posilovně a nechá se osahávat

Hedvika (22): Je mi nanic z mé matky. Natřásá se před chlapama v posilovně a nechá se osahávat
Zdroj: Freepik

Hedvika začala chodit s mámou do posilovny, aby si zpevnila figuru. Zjistila však, co tam máma dělá, když necvičí. Nechává se osahávat svalnatými muži a flirtuje s nimi. Když ji Hedvika napomenula, máma se ohradila, že prý nedělá nic špatného.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 29. 10. 2022 13:00

O své matce jsem celý život měla jen dobré mínění. K tomu, abych změnila názor, mi stačilo několik společných návštěv posilovny. Máma se ve svých 45 letech natřásá před mladšími muži. Nechá je na sebe i sáhnout. Je mi líto táty, ale říct mu to nedokážu.

Začala jsem chodit s mámou do posilovny

Máma měla vždycky blízko ke sportu. Pamatuji si, že chodila 4x týdně na squash a ráno ještě běhávala. Cítila jsem hrdost, že je máma taková. Vypadala totiž skvěle. Když jsem byla v pubertě, někdy si lidé pro její mladistvý vzhled mysleli, že jsme sestry. Jednoho dne si ale ošklivě zranila koleno a musela s tím seknout.

Sedět na zadku však nevydržela. Nutně si musela najít jiný sport, kde jí bolavé koleno nebude překážet. A tak začala chodit do posilovny. Táta ji v tom podporoval a dával najevo, že je rád, že má stále chuť se o sebe starat.

Návštěvy posilovny mámě prospívaly a jen kvetla. I ve svých pětačtyřiceti vypadá víc než dobře. Pevnou postavu jsem jí začala trochu závidět. Když to zjistila, vzala mě s sebou. Protáhla mě na všech strojích a já se rozhodla, že budu chodit s ní. Díky tomu jsem zjistila, co tam máma předvádí po cvičení.

Máma se nechává osahávat

V červenci jsme spolu začaly chodit cvičit. Po hodině mě máma poslala protáhnout se a sama zmizela. Nikdy jsem se neptala, kam vlastně jde. Až jsem ji jednou zahlédla, jak se nakrucuje u baru. Vedle ní stál tak třicetiletý svalnatec s rukou na jejím zadku. Máma se nakrucovala a hihňala jako puberťačka.

Na můj vkus k sobě měli velmi blízko. Jako opařená jsem se šla převléknout a počkala na ni venku. „Co je? Jsi nějaká zaražená," zajímala se, když viděla, jak se tvářím. „Nějak mě to cvičení zmohlo," zalhala jsem. A hlavně jsem doufala, že to, co jsem viděla, byl jen omyl.

Při další návštěvě se to ale opakovalo. Máma nám dokonce zaplatila místního trenéra. Původně jsem si myslela, že to kvůli mně. Bylo to přesně obráceně. To kvůli sobě. Byl to totiž ten týpek z baru. Když jeli s mámou mrtvý tah, jeho oči visely na jejím zadku a ona si to náležitě užívala. Bylo mi z toho nanic.

Mámě to přijde v pořádku

Představovala jsem si tátu, jak sedí doma a čeká na ni, zatímco ona se nechává osahávat v posilovně. I když mi do toho možná nic není, zeptala jsem se, proč to dělá. Její odpověď mě odzbrojila. „Protože můžu. Využívám svých ženských zbraní. Bavím se tím, jak po mě chlapi jdou. Zkus to taky," šťouchla do mě.

Pochopila jsem, že jí to přijde v pořádku. Tvrdí, že dokud s nikým nespí, nedělá nic špatného. Já jsem opačného názoru. Myslím si, že její chování je nevhodné a táty by se to mohlo dotknout. Jenže jsem srab, neřeknu mu to. Tohle si musí naši vyřešit spolu. Já to vyřešila po svém. Přestala jsem s matkou chodit do posilovny. Prostě se na to nemůžu dívat.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články