Tři generace na jednom snímku: Mel B svlékla do plavek nejen sebe, ale i dceru a maminku

Mel B ze Spice Girls v plavkách s maminkou i dcerou: Fotky v bikinách i prádle nenechala retušovat
Zdroj: Oficiální materiály prodejce
Bývalá členka skupiny Spice Girls Mel B nafotila s dcerou Phoenix (vpravo) a maminkou Andreou (vlevo) letní kolekci plavek a spodního prádla značky Pour Moi.Všechny tři si společné chvíle užívaly a trvaly na tom, že snímky nebudou retušovány. Takto tedy všechny tři dámy vypadají v reálu.Bikiny Paradiso, vrchní díl 34 liber, spodní díl 22 liber.Dcera Phoenix se také pyšní nádhernou postavou. Podle maminky ale žádné diety nedrží, dbá jen na to, aby byla zdravá.+ 13 fotek+ 14 fotek

Bývalá členka skupiny Spice Girls Mel B (48) celému světu ukázala, že i na prahu padesátky má tělo jako za mlada. Spolu s maminkou Andreou (67) a nejstarší dcerou Phoenix (24) nafotily spodní prádlo a plavky z letní kolekce britské značky Pour Moi, a to bez retuše. Jak to reprezentantkám celkem tří generací rodiny Brownových slušelo?

Tereza Švandová
Tereza Švandová 08. 06. 2023 18:30

Focení u bazénu i v interiéru si dámy viditelně užívaly. A zvlášť složitě byste hledali rozdíly mezi postavou maminky Mel a dcery Phoenix. Scary Spice má totiž figuru jako za mlada, byť k ní má jisté výhrady. "Je mnohem náročnější udržovat se ve formě, než když mi bylo dvacet," připustila Mel B v oficiálních materiálech Pour Moi. "Nikdy nebudu mít tělo jako v pubertě, na druhé straně mi toto tělo dalo tři děti, prožili jsme si spolu vzestupy i pádů, takže jsem mu vděčná za všechno, co zvládlo," upřesňuje zpěvačka.

Dámy zjistily, že nosily špatnou velikost podprsenky

Mel B se narodila v 70. letech v průmyslovém Leedsu a už sám start do života pro ni nebyl jednoduchý. Maminka Andrea a tatínek Martin totiž museli hodně dřít, aby uživili rodinu. Malá Melanie navíc se svou vizáží působila mezi dětmi rozruch. "Táta byl černoch ze Svatého Kryštofa a Nevisu, máma modrooká britská blondýnka. Barva mé kůže se tak hodně lišila od většiny zdejších dětí. S nástupem školní docházky jsem se musela hodně rychle naučit být pyšná na to, kdo jsem, na svůj původ, svoje tělo. A to mi pak vydrželo celý život," poukazuje Mel B, které pomáhá k dobrému pocitu ze sebe sama i nošení kvalitního a dobře padnoucího spodního prádla.

Během focení pro Pour Moi ji nicméně čekalo velké překvapení. Společně s Andreou a Phoenix zjistily, že celý život nosily špatnou velikost podprsenky. "Celou dobu jsem si myslela, že mám velikost 34D (75D), a najednou zjistila, že mi nejlépe sedí 32DD (70E). To jen dokazuje, že většina žen nezná své skutečné číslo. Pokud na sobě máte tu správnou podprsenku, ňadra vám z ní nevypadávají, netvoří se vám další kopeček nad košíčky, podprsenka vám není příliš volná a ani vám nedělá faldíky na zádech," poukazuje Mel B.

Chtěly ukázat, že krásné jsou všechny ženy

Zapojit do kampaně i maminku a dceru byl zpěvaččin nápad. Společně chtěly světu ukázat, že krásné mohou být ženy všech velikostí, tvarů, barev pleti i věku. A povedlo se jim na to výbornou. A to fotky ani neprošly retuší. "Všichni máme jizvy, nerovnosti, záhyby, celulitidu a strie, které možná nechceme, ale jsou naší součástí. Nechci, aby mi někdo zeštíhloval pas nebo upravoval stehna, protože to pak nejsem já. Pravidelně cvičím, jím zdravě, netrápím se hlady. Starám se o sebe a jsem hrdá na to, že jsem v 48 letech zdravá a ve formě. Nechci být součástí honby za falešnou dokonalostí, která v ženách akorát vzbuzuje mindráky," poukazuje Mel B.

Svou filosofii se snaží předat i dcerám Phoenix, Angel a Madison. "Říkám jim, že jsou krásné. Nikdy jsem se s nimi nebavila o dietách. Mluvíme spolu jen o zdraví a síle," vysvětlila zpěvačka.

Jak to Mel B, její mamince Andree a dceři Phoenix sluší na fotkách v nové kampani pro Pour Moi, se můžete podívat v naší obsáhlé fotogalerii. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články